detector.media
21.11.2007 14:41
22 листопада у Сімферополі пройде круглий стіл «Колективні переговори у теле- та радіокомпаніях»

Незалежна Медіа-профспілка України запрошує теле- та радіо-журналістів із Сімферополя на круглий стіл «Ідеальний колективний договір для телерадіокомпаній».

Круглий стіл розпочнеться о 12.00 у четвер, 22 листопада 2007 року в приміщенні «Інформаційного прес-центру» (м. Сімферополь, вул. Севастопольська, 8, кім. 106 (Будинок профспілок, 3 поверх).

Теми для обговорення:

1. Сучасна практика ведення колективних переговорів та стан дотримання трудових прав журналістів.

2. Захист інтересів телерадіокомпаній, економічна незалежність ЗМІ - через механізми саморегуляції та колдоговори.

3. Залагодження індивідуальних та колективних трудових спорів. Трудові права журналістів.

4. Альтернативи радянському та нерегульованому типам колективних трудових стосунків. Сучасна система соціального діалогу на виробництві.

У роботі круглого столу візьмуть участь кримські журналісти, які працюють у теле- та радіокомпаніях, представники теле- та радіокомпаній Сімферополя, голова Незалежної медіа-профспілки України Сергій Гузь та медіа-юрист Інституту Медіа-права Андрій Нечипоренко.

Під час круглого столу НМПУ представить для обговорення розроблений профспілкою типовий проект колективного договору для теле- і радіокомпаній. Пропозиції, зауваження та рекомендації учасників круглого столу до типового колективного договору будуть враховані у підготовці кінцевого варіанта документа.

Захід організований спільно із Інститутом Медіа-права та сімферопольським «Інформаційним прес-центром», і проводиться у рамках проекту ВПС НМПУ «Інтеграція інформаційного та трудового законодавства на рівень виробничих стосунків у телерадіокомпаніях України» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Довідки за тел. 8 050 3 56 57 58, контактна особа – Оксана Винничук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY