Перший Національний закликає інші телеканали відмовитись від реклами у День пам’яті жертв Голодомору

20 Листопада 2007
29913
20 Листопада 2007
20:28

Перший Національний закликає інші телеканали відмовитись від реклами у День пам’яті жертв Голодомору

29913
Перший Національний закликає інші телеканали відмовитись від реклами у День пам’яті жертв Голодомору
Перший Національний закликає інші українські телеканали відмовитись від реклами 24 листопада. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу, опублікованому на офіційному сайті.
 
«Голодомор 1932-1933 років за антиукраїнською спрямованістю та масштабністю застосування виявився найжахливішою зброєю масового знищення, якою скористався сталінський режим в Україні. Це було свідомим терористичним актом політичної системи проти мирних людей, внаслідок чого зникали цілі покоління землеробів, було зруйновано соціальні основи нації, її традиції, духовну культуру та самобутність.
 
Дослідники називають різні цифри загиблих під час Голодомору – від 6 до 10 МІЛЬЙОНІВ безвинних жертв.  
 
Колектив Першого Національного, висвітлюючи загальнодержавні заходи щодо вшанування жертв Голодоморів та постраждалих від політичних репресій, покладання траурних вінків та композицій з житніх колосків до пам’ятних знаків, місць поховань жертв Голодоморів, відмовився від трансляції будь-якої реклами у цей день.
 
Ми закликаємо всі телевізійні канали України підтримати ініціативу, і 24 листопада, у День пам’яті жертв Голодомору та постраждалих від політичних репресій відмовитися від трансляції будь-якої реклами.
 
Масштабність національної трагедії 1933-го можна збагнути лише глибиною внутрішнього потрясіння кожного громадянина України, що вважає себе цивілізованою людиною», - йдеться у заяві.
 
Нагадаємо, з липня 2007 року продаж рекламного часу на Першому каналі здійснює сейлз-хаус «Сфера-ТВ». Окрім надходжень від реклами, основним джерелом фінансування діяльності Національної телекомпанії України є державний бюджет.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду