«Інтер» шукає сім’ю, яка протримається місяць без китайських товарів

19 Листопада 2007
2885
19 Листопада 2007
12:12

«Інтер» шукає сім’ю, яка протримається місяць без китайських товарів

2885
«Інтер» шукає сім’ю, яка протримається місяць без китайських товарів
Відгукніться ті, хто не терпить речей китайського виробництва (чи має таких знайомих чи знайомих знайомих) і готовий знятися у зухвалому експерименті для програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" – "Анти-Китай". Суть у тому, прожити умовно місяць без жодної покупки "китаю". Щоб Ваш подвиг не пройшов безслідно, ми фільмуватимемо усі ваші покупки, страждання і спроби заміни речей із написом made in China на якийсь інший. Мета експерименту – дослідити чи можливо прожити без китайського в Україні. Матеріал повинен показати - як потрібно жити – на чому економити, від чого відмовлятися чи просто шалено збільшувати бюджет сім'ї, щоб прожити без китайської продукції і чи можливо зробити це звичайній українській родині. Переваги надаються родинам, які мешкають у Києві і мають бодай одну дитину дошкільного чи шкільного віку.
 
Р.S. Ми готові на компроміс – наприклад, умовний місяць прожити з Вами за тиждень чи не розкривати таємниці які речі Ви купуєте поза камерою.
 
Надія Павлик-Вачкова
 
Контакти Надії Павлик-Вачкової ви можете дізнатися у редакції «ТК».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Надія Павлик-Вачкова
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2885
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прохожий
5994 дн. тому
Такую семью запросто найти в глухом селе. Тоже мне проблема! Другое дело, что в селе "Интеру" снимать будет нечего.
Rodion
6018 дн. тому
НВ, я належу до покоління, яке користується мобільними телефонами, комп"ютерами, телевізорами, купує одяг та взуття відомих компаній, користується ручками, олівцями, маркерами та іншою "канцелярією", робить фотографії за допомогою цифрових фотоапаратів, та слухає музику на портативних музичних програвачах. Так от - усі ці речі зроблені в Китаї або повністю, або містять складові, які були вироблені там. Те, що ви їздите на "капсулах смерті", вживаєте отруту, і купуєте апріорі поламані іграшки, то Ви маєте завдячувати українським дистриб"юторам (розповсюджувачам продукції), які це все сюди завозять. Наприклад, китайці не п"ють чай в пакетиках, бо це відходи виробництва, але якщо його купують такі, як НВ і ще мільйон другий українців, то чому б його не продавати? Не треба спихати всю провину на Китай. Це наші ж люди сюди це все завозять, бо дешево. А якісних товарів в Китаї більше ніж достатньо, просто за них треба платити більше. Дешеве якісним не буває, не важливо чи це Made in USA чи Made in China. Тому, якщо до Вас це не доходить, то напевно Ви і є тим самим "маньяком, моральним виродком, і хамом". На злодієві шапка горить, шановний НВ;)
HB
6018 дн. тому
Rodion, ти мабуть належиш до покоління, яке щойно виросло на китайській продукції, інакше складно пояснити як здорова людина хоче вживати отруту, їздити на капсулах смерті, а своїм дітям купувати апріорі поломані іграшки. Навіть якщо є відсоток справних іграшок, вони ламаються в лічені хвилини, а якщо говорити про м'які - вони не тільки шкідливі, але й настільки страшні, що стає зрозумілим, чому у нас стільки маньяків, моральних виродків і хамів. У тому числі в Інтернеті ;)
Надія
6019 дн. тому
Колеги, дарма Ви так. Матеріал має дати розуміння глядачеві скільки всього насправді доведеться змінювати, якщо вирішити жити без китайського, розуміння того, що Китай настільки потужний, що фактично керує економікою багатьох країн. Адже тільки-но китайці перестануть виготовляти товари для європейських брендів, більшість фірм збанкрутіє. Усе це найпростіше передати на побуті і щоденних потребах. А вже скільки триватиме експеримент - тиждень чи місяць не так важливо, бо коли за тиждень ми з обраною родиною назбираємо чимало вражаючих деталей, над якими просто не задумуєшся, може бути достатньо і тижня. Про це, безумовно, довідається глядач. Щодо контролю того, що робитимуть герої поза камерою, то від цього теж можна відмовитися і теж повідомити про це глядача. А те, що китайські речі заполонили наш ринок, показувати, гадаю, є сенс, щонайменше тому, що багато з них неякісні.
rlk
6019 дн. тому
приєднуюся до коментаря : )))))))) га-га.. пропонуємо надурити наших телеглядачів, розповівши їм, що ми їх не дуримо : ))
Rodion
6019 дн. тому
я готовий на компроміс - прочитати це ваше оголошення і ніколи не дивитись вашу програму, бо якщо ви вже збираєтесь брехати в своєму "шоу", то не треба це робити так відкрито та зухвало. Без виробів Китайської Народної Республіки та товарів, які використовують сировину та/або складові звідти, можна прожити хіба що в селі. ви б краще зробили програму про те, як нам стати схожими на Китай, який за десяток років поверне собі славу та міць минулих століть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду