Cannes Lions запровадив нагороду за найкращий дизайн

13 Листопада 2007
2003
13 Листопада 2007
18:29

Cannes Lions запровадив нагороду за найкращий дизайн

2003
Cannes Lions запровадив нагороду за найкращий дизайн
Наступного року в рамках фестивалю Cannes Lions (Канські Леви) вперше відбудеться конкурс дизайну. Взяти в ньому участь зможуть роботи, виконані в таких категоріях «Дизайн упаковки», «Фірмовий стиль» та «Ландшафтний дизайн». Головою журі буде відомий дизайнер Родні Фітч (Rodney Fitch), володар нагороди Commander of the British Empire (CBE) за вклад в індустрію дизайну в Британії. Він також є засновником міжнародної дизайнерської та брендової агенції з 40-річним досвідом експертизи в усіх сферах рітейла.
 
«Я давно замислювався над тим, чому Cannes Lions не вшановують дизайн, який є платформою для багатьох інших творчих напрямів . Впевнений, що тепер цей фестиваль стане ще більш масштабною подією», - прокоментував він своє призначення.
 
Експерти будуть оцінювати роботи за такими критеріями: творчий потенціал, оригінальність та виконання. Переможці Design Lions будуть оголошені в Каннах 18 липня 2008 року. Детальна інформація про умови участі в конкурсі з’явиться на сайті www.canneslions.com 2 лютого 2008 року.
 
Cannes Lions (Канські Леви) – найбільша подія у світі реклами. Щороку на фестиваль у Канни збираються представники найпотужніших рекламодавців, рекламних агенцій та ЗМІ. У рамках фестивалю відбувається конкурс і вручається нагорода – «Канський Лев», що є найвищою відзнакою за креативні заслуги. Досі нагорода вручалася за найцікавіші рішення у таких галузях: реклама на телебаченні, у кіно та друкованих виданнях, у зовнішній рекламі, в Інтернеті та в галузі медіастратегій. Відтепер до «канського золотого прайду» додасться ще й «Золотий Лев» за дизайн.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2003
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду