detector.media
13.11.2007 18:29
Cannes Lions запровадив нагороду за найкращий дизайн
Cannes Lions запровадив нагороду за найкращий дизайн
Наступного року в рамках фестивалю Cannes Lions (Канські Леви) вперше відбудеться конкурс дизайну. Взяти в ньому участь зможуть роботи, виконані в таких категоріях «Дизайн упаковки», «Фірмовий стиль» та «Ландшафтний дизайн». Головою журі буде відомий дизайнер Родні Фітч (Rodney Fitch), володар нагороди Commander of the British Empire (CBE) за вклад в індустрію дизайну в Британії. Він також є засновником міжнародної дизайнерської та брендової агенції з 40-річним досвідом експертизи в усіх сферах рітейла.
 
«Я давно замислювався над тим, чому Cannes Lions не вшановують дизайн, який є платформою для багатьох інших творчих напрямів . Впевнений, що тепер цей фестиваль стане ще більш масштабною подією», - прокоментував він своє призначення.
 
Експерти будуть оцінювати роботи за такими критеріями: творчий потенціал, оригінальність та виконання. Переможці Design Lions будуть оголошені в Каннах 18 липня 2008 року. Детальна інформація про умови участі в конкурсі з’явиться на сайті www.canneslions.com 2 лютого 2008 року.
 
Cannes Lions (Канські Леви) – найбільша подія у світі реклами. Щороку на фестиваль у Канни збираються представники найпотужніших рекламодавців, рекламних агенцій та ЗМІ. У рамках фестивалю відбувається конкурс і вручається нагорода – «Канський Лев», що є найвищою відзнакою за креативні заслуги. Досі нагорода вручалася за найцікавіші рішення у таких галузях: реклама на телебаченні, у кіно та друкованих виданнях, у зовнішній рекламі, в Інтернеті та в галузі медіастратегій. Відтепер до «канського золотого прайду» додасться ще й «Золотий Лев» за дизайн.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY