23 листопада в Києві пройде конференція «Професійні медіа в демократичних суспільствах»

21 Листопада 2007
25341
21 Листопада 2007
16:35

23 листопада в Києві пройде конференція «Професійні медіа в демократичних суспільствах»

25341
23 листопада в Києві пройде конференція «Професійні медіа в демократичних суспільствах»

23 листопада 2007 року у Києві ( вул. Ярославів Вал, 12, Посольство Республіки Польща) відбудеться міжнародна конференція «Професійні ЗМІ у демократичних суспільствах», ініційована Посольствами країн Веймарського трикутника – Посольством Французької Республіки в Україні, Посольством Федеративної Республіки Німеччина в Україні, Посольством Республіки Польща в Україні.

Доповідачі:

Беате Шнайдер, професор комунікативних та медійних наук на факультеті журналістики та комунікативних досліджень Інституту музики й театру Ганновера.Пані Шнайдер є автором численних емпіричних досліджень щодо змін на ринку газет, журналістської позиції та читацьких інтересів у нових федеральних землях Німеччини.

Марек Цинкар, журналіст на Радіо міста Жешова. Пан Цинкар є ідейним батьком польсько-українського салону особистостей, що відбуваються по черзі у Львові та Жешові, де з журналістами зустрічаються відомі політики, публіцисти і представники культури обох країн. Він також є співзасновником Фонду партнерства на підтримку демократії, мета якого – побудова зв’язків між звичайними людьми з обох боків кордону.

Ніна Новаковска, журналістка радіо і друкованих видань, працює керівником Відділу публіцистики на Радіо Меркурій в місті Познані. У період 80-х рр. брала участь в опозиційному русі “Солідарність”, була одним з організаторів підпільної преси. У 1990-х роках пані Новаковска ініціювала створення нових польських щоденних та інтернет-видань.

Доктор Кнут Крон, кореспондент "Франкфуртер Рундшау", яка входить до п'ятірки найбільших німецьких газет. Пан Крон відповідає у редакції за Україну та Польщу.

Венсан Сульє, директор з маркетингу по Франції та міжнародного маркетингу Групи Марі-Клeр, де він працює з 1991 року. У 1987-1991 рр. був керівником відділу реклами у виданні “Французьке життя”, що входить до Групи Експансія. З 2001 року Венсан Сульє викладає маркетинг в Інститутах політичних наук Парижу а Рена. A з 2006 р. він також веде курс лекцій у Школі журналістики CELSA при університеті Сорбона.

Патрік де Сент-Eкзюпері, репортер у журналі Франс Суар, починаючи з 1983 року, він першим розповів про “нових бідних” і здійснив репортажі, зокрема, з Афганістану.

З 1989 працює у міжнародному відділі газети Фігаро, висвітлював події в Ліберії, Південній Африці, Ірані, Лівії Саудівській Аравії, війну в Перській затоці. У серпні 2000 року стає постійним кореспондентом Фігаро у Москві. Повернувшись у 2005 році до Парижу, приступає до роботи в міжнародному відділі Фігаро. Наразі готує запуск нового щоквартального видання, яке побачить світ 10 січня 2008 року. Лауреат премії Albert - Londres 1991 за серію репортажів про війну в Ліберії і кінець апартеіду.

Тетяна Лебєдєва, Член Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення, Почесний Президент Національної Асоціації телерадімовників.

Павло Моісеїв, Директор з правових питань МГО «Інтерньюс-Україна».

Повну програму конференції можна завантажити тут (.doc).

 

Акредитація представників ЗМІ обов'язкова.

Оргкомітет – Академія Української преси

Тел:(044)234-5252, 80505599555

Контактні особи:

Оксана Волошенюк

Людмила Сопільняк

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25341
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду