В рамках проекту «Україна - зона культурного лиха» запущено сайт cultura.net.ua

8 Листопада 2007
15535
8 Листопада 2007
15:50

В рамках проекту «Україна - зона культурного лиха» запущено сайт cultura.net.ua

15535
В рамках проекту «Україна - зона культурного лиха» запущено сайт cultura.net.ua

В рамках підготовки до Надзвичайних зборів «Україна – зона культурного лиха» почав роботу сайт cultura.net.ua. Відповідне інформаційне повідомлення поширили сьогодні організатори.

 

Як зазначається, мета сайту, зокрема, у наступному:

* збір інформації про лиха у всіх галузях культури і мистецтва у всіх регіонах України

* оприлюднення інформації про підготовку до надзвичайних зборів

* реєстрація учасників надзвичайних зборів

* оприлюднення чорного списку ворогів української культури

* ведення рейтингу державного хамства, розрахованого за кількістю скарг на хамство у державних установах і органах влади в Україні.

* ведення рейтингу іноземного хамства, розрахованого за кількістю скарг на хамство у іноземних дипломатичних установах та представництвах іноземних та міжнародних організацій.

 

До участі у надзвичайних зборах запрошуються представники культури, науки, творча інтелігенція та небайдужі люди з усіх регіонів України.

За допомогою сайту буде зібрано та оприлюднено список проблем у всіх регіонах: музеї, книгарні, історичні пам’ятки, галереї, мистецькі центри, які знищуються, які вже знищено, які знаходяться у критичному стані або не фінансуються; міста, населені пункти і райони, у яких відсутні культурні заклади; інші проблеми митців та споживачів культури.

Надзвичайні збори відбудуться 30 листопада 2007 року у Культурному центрі Національного університету Києво-Могилянська академія. Вул. Іллінська 9. Реєстрація учасників з 1100.

Після зборів сайт буде перетворено на центр накопичення та оприлюднення інформації про проблеми культури в Україні у всіх галузях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15535
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
І.Іванов
6018 дн. тому
Хороша справа. Потрібно дбати про культурну спадщину для нащадків.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду