detector.media
08.11.2007 15:50
В рамках проекту «Україна - зона культурного лиха» запущено сайт cultura.net.ua
В рамках проекту «Україна - зона культурного лиха» запущено сайт cultura.net.ua

В рамках підготовки до Надзвичайних зборів «Україна – зона культурного лиха» почав роботу сайт cultura.net.ua. Відповідне інформаційне повідомлення поширили сьогодні організатори.

 

Як зазначається, мета сайту, зокрема, у наступному:

* збір інформації про лиха у всіх галузях культури і мистецтва у всіх регіонах України

* оприлюднення інформації про підготовку до надзвичайних зборів

* реєстрація учасників надзвичайних зборів

* оприлюднення чорного списку ворогів української культури

* ведення рейтингу державного хамства, розрахованого за кількістю скарг на хамство у державних установах і органах влади в Україні.

* ведення рейтингу іноземного хамства, розрахованого за кількістю скарг на хамство у іноземних дипломатичних установах та представництвах іноземних та міжнародних організацій.

 

До участі у надзвичайних зборах запрошуються представники культури, науки, творча інтелігенція та небайдужі люди з усіх регіонів України.

За допомогою сайту буде зібрано та оприлюднено список проблем у всіх регіонах: музеї, книгарні, історичні пам’ятки, галереї, мистецькі центри, які знищуються, які вже знищено, які знаходяться у критичному стані або не фінансуються; міста, населені пункти і райони, у яких відсутні культурні заклади; інші проблеми митців та споживачів культури.

Надзвичайні збори відбудуться 30 листопада 2007 року у Культурному центрі Національного університету Києво-Могилянська академія. Вул. Іллінська 9. Реєстрація учасників з 1100.

Після зборів сайт буде перетворено на центр накопичення та оприлюднення інформації про проблеми культури в Україні у всіх галузях.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY