detector.media
18.10.2007 09:40
Максим Бахматов став кінопродюсером і зніматиме фентезі
Максим Бахматов став кінопродюсером і зніматиме фентезі
Екс-керівник Comedy Club Ukraine Максим «Ледокол» Бахматов заснував компанію Bakhmatov Group, яка працюватиме над кількома великобюджетними проектами у сфері кіновиробництва та шоу-бізнесу. 20 жовтня о 13.00 у київському розважальному центрі «Арена Entertainment» пан Бахматов представить свою нову компанію та проект «Рицарі сорока островів», генеральним продюсером якого виступає.
 

 

 

«Рицарі сорока островів» - спільний з американською компанією Run Entertainment екранізація однойменного роману російського письменника Сергія Лук’яненка у жанрі фентезі. Сценарій за мотивами твору Лукяненка написаний українськими письменниками Мариною і Сергієм Дяченками. Спів продюсерами з українського боку виступає Євген Куча, з американського – Рубі Зак. Режисера, ймовірно, підшукають також у Голівуді. Також відомо про ведення переговорів щодо участі у фільмі з Ґері Олдменом, Віллемом Дефо та Тимом Ротом. Заявлений бюджет проекту – 17 мільйонів доларів США.

 

 

 

Наступним проектом, яку продюсуватиме Масим Бахматов, буде фільм «Анабіоз: Сон розуму» (робоча назва) – «екшн-хоррор» із бюджетом 3 мільйони доларів, партнером у створенні якого є компанія Action Forms. Вихід фільму супроводжуватиметься релізом продовження однойменної компютерної гри.

 

 

 

«Ледокол» також планує оприлюднити підсумки оцінювання діяльності компанії Comedy Club Ukraine аудиторською фірмою Ernst & Young.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY