20 жовтня у Мистецькому арсеналі пройде Другий день народження сучасної української культури

16 Жовтня 2007
18436
16 Жовтня 2007
11:06

20 жовтня у Мистецькому арсеналі пройде Другий день народження сучасної української культури

18436
20 жовтня у Мистецькому арсеналі пройде Другий день народження сучасної української культури

20 жовтня о 20.00 у «Мистецькому Арсеналі» (вул. Січневого Повстання 30, станція метро «Арсенальна», навпроти центрального входу до Лаври) пройде Другий день народження сучасної української культури, повідомляє інтернет-видання «СУМНО».

Як зазначається, програма заходу складатиметься з двох частин – одна концертна, інша – танцювально-розважально-експерементально-поетична. Відомий український письменник Сергій Жадан читатиме вірші із нової книги «Марадонна». А гурт «Мертвий Півень» дасть повноцінний сольний концерт із частково новою програмою.

Друга частина програми під назвою «Радіо Live: віршотанці у напівтемряві» стане акцією, яка «подає аудиторії літературні твори в музичному супроводі за допомогою суто радійних засобів». За задумом організаторів, допомагатиме сприйняттю те, що читання текстів відбувається в темряві. Зазначається, що такі акції вже відбувалися двічі, в 2006 і 2007 році, і є спорідненими до експериментів 20-х років ХХ сторічя, коли радіоп'єси транслювалися в ефір зі спеціальних радіотеатрів, в яких були також присутні глядачі. Такий метод, як доведено науковцями, допомагає сприймати тексти на більш психологічному рівні. Цього разу, в якості експерименту, буде поєднання Радіо Live з танцями.

 Відеоперфоменси на святі організовує художник Дмитро Єрмолов.

 Вхід на захід – «напіввільний»: 10 гривень встановлено як «мінімальний благодійний внесок на розвиток сучасної української культури». Серед «меценатів, які пожертвували дріб’язкові кошти на українську культуру», обіцяється розіграш цінних подарунків.

Організатори: некомерційне Інтернет-видання про культуру SUMNO.com, ДП «Культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал»

 Партнери: «Наш Формат», «Шоу Біржа», «Коронація Слова»

 

Для детальної інформації та акредитації преси:

Богдан Логвиненко – 8066 88 63 567, info@sumno.com

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду