detector.media
16.10.2007 11:06
20 жовтня у Мистецькому арсеналі пройде Другий день народження сучасної української культури
20 жовтня у Мистецькому арсеналі пройде Другий день народження сучасної української культури

20 жовтня о 20.00 у «Мистецькому Арсеналі» (вул. Січневого Повстання 30, станція метро «Арсенальна», навпроти центрального входу до Лаври) пройде Другий день народження сучасної української культури, повідомляє інтернет-видання «СУМНО».

Як зазначається, програма заходу складатиметься з двох частин – одна концертна, інша – танцювально-розважально-експерементально-поетична. Відомий український письменник Сергій Жадан читатиме вірші із нової книги «Марадонна». А гурт «Мертвий Півень» дасть повноцінний сольний концерт із частково новою програмою.

Друга частина програми під назвою «Радіо Live: віршотанці у напівтемряві» стане акцією, яка «подає аудиторії літературні твори в музичному супроводі за допомогою суто радійних засобів». За задумом організаторів, допомагатиме сприйняттю те, що читання текстів відбувається в темряві. Зазначається, що такі акції вже відбувалися двічі, в 2006 і 2007 році, і є спорідненими до експериментів 20-х років ХХ сторічя, коли радіоп'єси транслювалися в ефір зі спеціальних радіотеатрів, в яких були також присутні глядачі. Такий метод, як доведено науковцями, допомагає сприймати тексти на більш психологічному рівні. Цього разу, в якості експерименту, буде поєднання Радіо Live з танцями.

 Відеоперфоменси на святі організовує художник Дмитро Єрмолов.

 Вхід на захід – «напіввільний»: 10 гривень встановлено як «мінімальний благодійний внесок на розвиток сучасної української культури». Серед «меценатів, які пожертвували дріб’язкові кошти на українську культуру», обіцяється розіграш цінних подарунків.

Організатори: некомерційне Інтернет-видання про культуру SUMNO.com, ДП «Культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал»

 Партнери: «Наш Формат», «Шоу Біржа», «Коронація Слова»

 

Для детальної інформації та акредитації преси:

Богдан Логвиненко – 8066 88 63 567, info@sumno.com

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY