«Економічна Правда»: Володимир Грановський може покинути «Інтер»

15 Жовтня 2007
8746
15 Жовтня 2007
15:14

«Економічна Правда»: Володимир Грановський може покинути «Інтер»

8746
«Економічна Правда»: Володимир Грановський може покинути «Інтер»
Член правління каналу «Інтер» Володимир Грановський може покинути цю посаду. Про це він повідомив в інтерв’ю кореспонденту «Економічної правди». «Я поки що не звільнився, проте розглядаю таку можливість. Зараз я хотів би зосередитися на своєму власному бізнесі в Лондоні, а робота на "Інтері" віднімає в мене дуже багато часу», - сказав він. Раніше «ТК» вже повідомляла про те, що пан Грановський пішов у відпустку.
 
Пояснюючи причини свого звільнення, Грановський заперечив, що його наміри пов’язані зі зміною редакційної політики каналу на користь певних політичних сил.
 
«Загальна позиція колективу "Інтеру" завжди полягала в тому, щоб бути рівновіддаленими від всіх політичних партій. І чесно кажучи, я дуже сумніваюся, щоб колектив, який зараз працює на каналі, допустив, щоб хтось керував цим в "ручному" режимі», - сказав він.
 
За інформацією «ЕП», Грановський за своїми обов’язками в правлінні «Інтеру» дотичний до висвітлення каналом політичних подій.
 
«Звісно зараз існують обставини, за яких така загроза (зміни інформаційної політики каналу на користь окремих політсил) є цілком реальною. Тут не треба тішити себе якимись ілюзіями. Проте мені про це нічого не відомо. Якби щось таке дійсно сталося, думаю, мене повідомили хоча б в приватному порядку», - сказав Грановський.
 
Грановський повідомив, що його бізнес у Лондоні (Великобританія) пов’язаний із наданням консультаційних послуг російським та українським компаніям, які бажають вийти на світові фінансові ринки і розширювати свою присутність за кордоном.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8746
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду