detector.media
15.10.2007 15:14
«Економічна Правда»: Володимир Грановський може покинути «Інтер»
«Економічна Правда»: Володимир Грановський може покинути «Інтер»
Член правління каналу «Інтер» Володимир Грановський може покинути цю посаду. Про це він повідомив в інтерв’ю кореспонденту «Економічної правди». «Я поки що не звільнився, проте розглядаю таку можливість. Зараз я хотів би зосередитися на своєму власному бізнесі в Лондоні, а робота на "Інтері" віднімає в мене дуже багато часу», - сказав він. Раніше «ТК» вже повідомляла про те, що пан Грановський пішов у відпустку.
 
Пояснюючи причини свого звільнення, Грановський заперечив, що його наміри пов’язані зі зміною редакційної політики каналу на користь певних політичних сил.
 
«Загальна позиція колективу "Інтеру" завжди полягала в тому, щоб бути рівновіддаленими від всіх політичних партій. І чесно кажучи, я дуже сумніваюся, щоб колектив, який зараз працює на каналі, допустив, щоб хтось керував цим в "ручному" режимі», - сказав він.
 
За інформацією «ЕП», Грановський за своїми обов’язками в правлінні «Інтеру» дотичний до висвітлення каналом політичних подій.
 
«Звісно зараз існують обставини, за яких така загроза (зміни інформаційної політики каналу на користь окремих політсил) є цілком реальною. Тут не треба тішити себе якимись ілюзіями. Проте мені про це нічого не відомо. Якби щось таке дійсно сталося, думаю, мене повідомили хоча б в приватному порядку», - сказав Грановський.
 
Грановський повідомив, що його бізнес у Лондоні (Великобританія) пов’язаний із наданням консультаційних послуг російським та українським компаніям, які бажають вийти на світові фінансові ринки і розширювати свою присутність за кордоном.
 
«Економічна правда»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY