Власники компаній «Пресцентр» та «Главред-медіа» об’єднали свої медіаактиви на паритетних засадах

9 Жовтня 2007
4064
9 Жовтня 2007
18:09

Власники компаній «Пресцентр» та «Главред-медіа» об’єднали свої медіаактиви на паритетних засадах

4064
Власники компаній «Пресцентр» та «Главред-медіа» об’єднали свої медіаактиви на паритетних засадах
Антимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ «Видавництво «Пресцентр», основним видом діяльності якого є видавництво та розповсюдження в межах міста Києва та Київської області регіональної газети «Газета по-київськи», на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Главред-Медіа» (м. Київ). Угода забезпечує покупцеві досягнення 50% голосів у вищому органі управління товариства.
 
Віце-президент холдингу «Главред-Медіа» Юлія Лимар прокоментувала цю подію так: «Рішення Антимонопольного комітету є підтвердженням намірів холдингу «Главред-медіа», «Газети по-київськи» та інформаційного агентства УНІАН об’єднатися в один холдинг, що було анонсовано на прес-конференції 6 серпня цього року. Процес об’єднання медіа-структур в один холдинг наразі знаходиться на стадії юридичного оформлення й, імовірно, буде завершений протягом місяця. Ми наголошуємо ще раз, що вся діяльність «Главред-медіа» завжди носитиме прозорий характер і будь-які зміни в житті медіа-групи будуть додатково анонсуватись».
 
Власником створеного у грудні 2006 року холдингу «Главред-Медіа» є Олександр Третьяков. До складу холдингу входять журнали «Главред», «Профиль-Украина», «Детектор медіа», телекомпанія «Гравіс» (канали «Сіті» і «Кіно»), газети «Известия в Украине» і «Новая», Інтернет-видання «Главред», VIP і Stars.glavred. Холдинг також є співвласником регіональних ТРК «Жиса» (Крим) та «ТОР» (Донецька область).
 

ТОВ «Прессцентр» є засновником та видавцем «Газети по-київськи», «Газети по-дніпропетровськи» (Дніпропетровськ), «Газети по-харківськи» (Харків), «Газети по-одеськи» (Одеса), мережі районних газет «Газета нашого району» (Київ). Засновниками видавництва є структури, афілійовані з «Приватбанком».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4064
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду