«КоммерсантЪ»: За НТН заплатять 200 мільйонів доларів

8 Жовтня 2007
12887
8 Жовтня 2007
10:28

«КоммерсантЪ»: За НТН заплатять 200 мільйонів доларів

12887
«КоммерсантЪ»: За НТН заплатять 200 мільйонів доларів
60% каналу НТН, які збирається придбати компанія U.A. Inter Media Group Валерія Хорошковського, коштуватиме їй близько 200 мільйонів американських доларів, повідомляє українська газета «КоммерсантЪ» із посиланням на власне джерело. За інформацією газети, російська компанія «СТС-Медіа», яку представляє голова ради директорів «Студії «1+1» Олександр Роднянський, пропонувала за той самий пакет 150 мільйонів доларів, а 100% каналу були оцінені у 250 мільйонів.
 
«Російський холдинг хотів таким чином вивести в Україну канал «СТС», який би склав конкуренцію «Інтеру», - коментує джерело газети. За його словами, рішення про придбання НТН «Інтером» було продиктоване бажанням перешкодити реалізації цих намірів «СТС-Медіа».
 
«Ми розглядаємо угоди, які є фінансово привабливими, і не купуємо переоцінені активи», - сказав Олександр Роднянський. Завишеною вартість НТН назвала й виконавчий віце-президент компанії Central European Media Enterprises Марина Вільямс. Борис Фуксман оцінив ринкову вартість НТН у 100 мільйонів доларів, а президент каналу ТЕТ Григорій Тичина припустив, що власники «Інтера» планують перепродати НТН.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12887
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду