Львівська газета «Ратуша» популяризує діяльність мера Андрія Садового японською мовою

4 Жовтня 2007
16297
4 Жовтня 2007
15:43

Львівська газета «Ратуша» популяризує діяльність мера Андрія Садового японською мовою

16297
Львівська газета «Ратуша» популяризує діяльність мера Андрія Садового японською мовою
4 жовтня у львівській комунальній газеті «Ратуша» одна стаття вийшла японською мовою. Під статтею написано, що переклад з японської на українську знаходиться в редакції газети. Про кого пишуть акули пера з «Ратуші» зрозуміло лише з фотографій до матеріалу: міський голова Львова Андрій Садовий та депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк. Про це сьогодні, 4 жовтня, повідомив кореспондент ЗІКу.
 
«Цей матеріал – цитата депутата Львівської міськради Володимира Гірняка про діяльність мера Львова Андрія Садового», – розповів у коментарі ЗІКу головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв.
 
Подаємо український варіант статті: «Місто Львів, насправді, дуже складний механізм. Здається, міський голова Львова Андрій Садовий заблукав серед того механізму. Зараз треба шукати шляхи виходу з ситуації, бо я передбачаю, що наслідки для міста будуть не зовсім добрими. Меру треба залучати фахівців, щоб йому допомагали навести лад у місті. Бо на популізмі далеко не заїдеш», – депутат Львівської міської ради від фракції УНП Володимир Гірняк».
 
Чому цю цитату надрукували японською, ЗІКу пояснив Микола Савельєв: «Ми вважаємо, що прес-служба Львівської міськради дуже недопрацьовує в популяризації діянь міського голови. З цією метою найближчим часом у «Ратуші» вийдуть публікації на китайській, корейській, грузинській, суахілі, мовах вимираючих племен Африки. Щоб якомога ширші верстви населення дізналися про діяння Андрія Садового».
 
За словами Миколи Савельєва, в п’ятірку перших завдань газети тепер входить популяризація дій Садового, щоб люди у всіх куточках планети дізналися про міського голову і його справи для Львова.
 
ЗІК
Фото – «Оглядач»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ЗІК
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду