«Интер» начинает показ телесериала по рассказам Стивена Кинга

3 Жовтня 2007
21039
3 Жовтня 2007
16:27

«Интер» начинает показ телесериала по рассказам Стивена Кинга

21039
«Интер» начинает показ телесериала по рассказам Стивена Кинга

13 октября телеканал «Интер» начинает показ новейшей экранизации лучших рассказов «короля ужасов» Стивена Кинга – мини-сериала «Кошмары и фантазии». Об этом сообщает пресс-служба канала.

 

Как сообщается, сериал – одна из немногих экранизаций​, одобренных самим Кингом. Писатель сам отобрал 8 рассказов и лично принимал участие в работе над сценарием.

 

Сериал не имеет общей сюжетной линии, связующей темы или персонажей – каждая серия снималась как отдельный мини-фильм.

 

Режиссёр сериала – Роб Боуман (полнометражка «Секретные материалы»). В ролях: Уильям Х. Мейси, Том Беренджер, Уильям Херт, Эион Бэйли, Рон Ливингстон, Клэр Форлани и другие.

 

Премьера сериала «Кошмары и фантазии» пройдёт на «Интере» в субботу, 13 октября, в 23.35.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21039
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ліна
6063 дн. тому
не погоджуюсь. деякі епізоди дійсно сильні, як, наприклад, "Поле бою" (з солдатиками) або "Секція №4" (коли роблять розтин насправді живої людини). фанати самого "дона кінга" відгукуються про нього похвально. хоч правда, є і відверто слабкі місця
rte
6064 дн. тому
Серіал взагалі то слабенький... Бачив я його вже.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду