16 жовтня НАМ запрошує на нараду щодо впровадження цифрового телебачення

1 Жовтня 2007
12768
1 Жовтня 2007
15:45

16 жовтня НАМ запрошує на нараду щодо впровадження цифрового телебачення

12768
16 жовтня НАМ запрошує на нараду щодо впровадження цифрового телебачення

16 жовтня 2007 року Незалежна асоціація телерадіомовників проведе нараду з питань впровадження цифрового мовлення в Україні.

 

Метою проведення наради є визначення інтересів регіональних телемовників та цілей НАМ під час впровадження цифрового телебачення. Учасники будуть ознайомлені з результатами власного дослідження Асоціацією цієї проблеми. Також, з огляду на наявність конфлікту між державними органами, на які покладено впровадження цифрового телебачення, НАМ акцентує на необхідності прийняття спільного рішення членів Асоціації щодо позиції в конфлікті, а саме: який варіант державної програми буде підтримувати НАМ та за яких умов.

 

Нараді відбудеться 16 жовтня 2007 року за адресою: м. Київ, вул. Артема, 46, зал засідань.

 

До участі у нараді запрошені фахівці з питань впровадження Регіонального плану «Женева-2006», з технічних аспектів цифрового мовлення, учасники експерименту із впровадження цифрового телебачення в м. Києві та представники інших зацікавлених сторін (виробників технічного обладнання, постачальників сет-топ боксів тощо), які висвітлять окремі проблеми впровадження цифрового телебачення в Україні та дадуть відповіді на запитання. Програму робочої наради буде оновлено після уточнення переліку учасників.

 

Прохання зареєструватись до участі у нараді до 05 жовтня 2007 року за тел. 8-067-405-11-08 або за ел.поштою: bolshakova@nam.com.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12768
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду