detector.media
01.10.2007 15:45
16 жовтня НАМ запрошує на нараду щодо впровадження цифрового телебачення

16 жовтня 2007 року Незалежна асоціація телерадіомовників проведе нараду з питань впровадження цифрового мовлення в Україні.

 

Метою проведення наради є визначення інтересів регіональних телемовників та цілей НАМ під час впровадження цифрового телебачення. Учасники будуть ознайомлені з результатами власного дослідження Асоціацією цієї проблеми. Також, з огляду на наявність конфлікту між державними органами, на які покладено впровадження цифрового телебачення, НАМ акцентує на необхідності прийняття спільного рішення членів Асоціації щодо позиції в конфлікті, а саме: який варіант державної програми буде підтримувати НАМ та за яких умов.

 

Нараді відбудеться 16 жовтня 2007 року за адресою: м. Київ, вул. Артема, 46, зал засідань.

 

До участі у нараді запрошені фахівці з питань впровадження Регіонального плану «Женева-2006», з технічних аспектів цифрового мовлення, учасники експерименту із впровадження цифрового телебачення в м. Києві та представники інших зацікавлених сторін (виробників технічного обладнання, постачальників сет-топ боксів тощо), які висвітлять окремі проблеми впровадження цифрового телебачення в Україні та дадуть відповіді на запитання. Програму робочої наради буде оновлено після уточнення переліку учасників.

 

Прохання зареєструватись до участі у нараді до 05 жовтня 2007 року за тел. 8-067-405-11-08 або за ел.поштою: bolshakova@nam.com.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY