У «Критичній точці» на каналі «Україна» з’являться прямі включення і гаряча лінія

21 Вересня 2007
30682
21 Вересня 2007
18:01

У «Критичній точці» на каналі «Україна» з’являться прямі включення і гаряча лінія

30682
У «Критичній точці» на каналі «Україна» з’являться прямі включення і гаряча лінія

Програма журналістських розслідувань «Критична точка» з Катериною Нестеренко, що стартувала на каналі «Україна» 17 вересня, незабаром повинна стати ще насиченішою та інтерактивною, повідомив «ТК» керівник проекту Дмитро Маручок. За його словами, канал уже готує промокампанію для налагодження спілкування з глядачами та надання їм можливості стати співавторами програми.

 

За словами пана Маручка, початковими рейтингами програми він, «як і будь-який телевізійник, не задоволений». «Та вже зараз, після перших ефірів ми знаємо,  що треба робити, аби все більше глядачів перемикали свої телевізори на наш канал. Телебачення – це постійне вдосконалення. Я би не хотів зараз говорити про конкретні показники, яких ми хотіли б досягти. Мета «Критичної точки» – допомогти людям розказати про свої проблеми, зробити їх досяжними для загалу», - прокоментував Дмитро Маручок.

 

Географія програми поки що обмежена Києвом, Львовом, Кримом і Рівним, проте незабаром зявляться й сюжети з інших регіонів. «Донецьк нам допомагає, як може, у всіх напрямках, адже головний офіс перебуває там. Але у підготовці матеріалів на сьогодні ми абсолютно автономні. Усі сюжети знімають виключно журналісти «Критичної точки», - зазначив Дмитро Маручок.

 

За його словами, програма розвиватиметься: у студії, де зараз присутня лише ведуча, зявлятимуться герої сюжетів та інші люди, які коментуватимуть продемонстровані ситуації. «Ми плануємо у майбутньому використовувати прямі включення з місця події», - додав Дмитро Маручок. Найближчим часом буде запущена безкоштовна гаряча лінія, яка полегшить глядачам звязок із програмою. «Я б хотів, щоб люди бачили у «Критичній Точці» свого помічника, який у скрутну хвилину прийде на допомогу», - підсумував пан Маручок. Є й інші плани розвитку формату програми, проте керівник проекту не поспішає їх озвучувати, аби, як він каже, не наврочити.

 

«Критична точка» виходить тричі на тиждень – у понеділок, вівторок і середу – о 20.45. Хронометраж програми – 25 хвилин.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30682
Коментарі
66
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
yila
4621 дн. тому
Я уже и у вас прошу помощи тоже. Мне было леи 12. Моя мама продала дом иснимали временное жильё. В 2000 году мама умерла и так не купив дом и осталась я без прописки. А когда пришло время получать паспорт тут и началлись проблемы. 1- чтобы получить паспорт, нужна прописка. 2- не прописывали так как пет паспорта. палка 2-х концов. Я бегала лет 5 добивалась паспорта любыми путями. И в газету писала и мэра встречала на улице чтобы спросить у него помощи. Он немного мне помог этим. Запросил в общежитие запрос на временную прописку до получения паспорта. Я получила паспорт, и выписалась. Вот паспорт есть а прописки и жилья своего нет. Вот 11.08.2011 мне исполнилось 25 лет и нужно вклеивать фотографию. Но я пришла в паспортный мне сказали как будет прописка тогда и приходи. Вот почему такая не справедливость в жизни. не путёвые пьющие люди бросают своё жильё или пропивают. А у нормальных людей нет своего личного жилья. Я уже незнаю кому обратиться. Подскажите что мне делать как добиться своего жилья? я ж не могу просто пойти и купить жильё как хлебушек в магазине.
Эл Роо
4866 дн. тому
Ведучі: Олександра Адаменко та Микола Сирокваш Трансляція: понеділок - п'ятниця, 17:10 Ми там, де потрібні людям! "Критична точка" - це перший в Україні соціальний телепроект у форматі журналістського розслідування. Програма вийшла в ефір у вересні 2007 року. Ведучі беруть безпосередню участь у створенні програми - виїжджають на зйомки та роблять власні сюжети. Завдання "Критичної точки" - розповісти про складні життєві ситуації простих українців, які нікого не залишать байдужими. Наша мета - розібратися у конфлікті, надати можливість висловитись усім та допомогти у вирішенні проблеми. Гаряча лінія "Критичної точки" (044) 498 70 20 (093) 324 52 00 (050) 422 60 78 (067) 622 78 88 Лінія працює у будні З 9 до 21:00 На всі дзвінки відповідають журналісти "Критичної точки". Пишiть нам на адресу: kt@trkua.tv http://tochka.kanalukraina.tv/ua/
Марина
5028 дн. тому
Посмотрела передачу про маленькую девочку с пороком развития пальцев. Обращаюсь к родителям и родственникам. Не бегите впереди паровоза! У девочки проблема с кистями , а будет еще и с ногами. Побойтесь Бога! Понимаю вашу боль. Не акцентируйте внимания! Девочка еще не в том возрасте, тоы заходить на операции и серьезную реабилитацию с непрогнозируемым результатом. Такое чувство , что вы все попались на крючок. Развиваййте в девочке ее таланты и подарите девочке ощущение счастья, а не нагнетайте вокруг нее обстановку, что она не полноценна.
Гость
5078 дн. тому
Не понимаю, зачем ведущему говорить таким голосом вроде бы он на унитазе тужится. Тупая программа и ведущий клоун.
Ян
5101 дн. тому
по телеку,они супер красиво расказывают,читают и т.д и т.п,а дозвонится туда практически не возможно.Один разок дозвонился УРА думаю,но милый голосок девушки выслушав не все ответил;если-што мы позвоним,прошло пол года,звоню,как в пропасть,пожалуста каким образом все-таки от вас можна добится помощи.......
jolie
5134 дн. тому
пожалуйста помогите. подскажите как найти героиню сюжета "критичной точки"прошлого года,женщину-целительницу по фамилии Музыка из какого-то села Харьковской области. это очень важно, вопрос жизни... т.066 834 67 70 я очень вас прошу о помощи.
Spitefulman
5165 дн. тому
Добрий день! Мене звати Іпполітов Віталій. Я мешканець м. Козятин, Вінницької області. Рік назад в мене викрали автомобыль ВАЗ 21093 з усіма документами (генеральна довіреність, технічний паспорт), який мені дістався після смерті батька. Документи на себе я так і не встиг переоформити. Вони оформлені на мою матір Зінчук О.В. Спочатку я не звертався до правоохоронних органів, намагався своїми силами її повернути. Але все марно і я пішов до міліції. В березні 2009 року мені слідчий сказав, що автомобіль знайшли і що вона стоїть на штрафстоянці в м. Крижопіль також Вінницької області. Я заспокоївся. Потім як виявляється цей автомобіль дуже гарно перепродали, в неї вже є новий власник, а документи, які свідчили, що це моє авто втрачають свою силу 4 квітня 2010 року. Тепер я зрозумів чому міліція не робила цілий рік ніяких дій, а тільки говорили приїдьте в понеділок, а потім ми Вам самі перезвонимо (скоріше за все там замішана і міліція, і ДАІ). Так пройшов рік! Ніякої справи про викрадення авто міліція так і не відкрила. Чоловіка, який викрав мій автомобіль навіть і не шукали. Дуже прошу допомогти мені повернути авто, так як часу залишилось небагато. (І показати всьому народу, які у нас правоохоронні органи). Мої контакти +380633677888
юля
5346 дн. тому
добрий день . ви вже робили програму про м.дунаївці цех який виробляє пінопласт.вони пообіцяли закрити цех але так і не закрили. були другі збори тим хто прийшов, їм погрожували тепер бояться виходити люди.діти і не тільки діти ,почали дуже хворіти на дихальні шляхи.допоможіть
sashen
5369 дн. тому
Меня зовут Александр. Сегодня, 20-го августа, по пути на остановку Тимошенка, меня окликнул слепой, пожилой мужчина, и попросил довести до остановки. По пути он мне пожаловался на то что его сын, 55-ти летний, безработный, много пъющий, хочет отобрать у него квартиру, выгнать его на улицу, я так думаю с целью продажи этой квартиры. Он очень сильно переживает, и очень сильно просил хоть как то помочь. Я решил написать в вашу программу. Я думаю вам всётаки стоит связаться с ним,4187211-Владимир Анисимович, или с его сестрой 4181713-Галина Анисимовна. Он абсолютно без зрения, без помощный человек, перед своим сыном-алкоголиком, и сестра тоже не может повлиять на ситуацию, по этому очень хотелось что бы вы помогли как то в этой ситуации.
Юлия1984
5420 дн. тому
Добрий день! Допоможіть нам. Яковенко Микола Якович 1919 року народження мешканець с. Плавинише Ромнського район Сумської області після смерті своєї жінки не може оформити квартиру на себе по заповіту, так як заповіт не вірний. Суд по переоформленню заповіту продовжується більше двох років. Все б нічого, та дідусь вже старенький, інвалід ( без правої ноги), ветеран війни, учасник бойових дій. Допоможіть нам так як ситуація виходе безвихідна, ніхто не може допомогти...
тания
5445 дн. тому
Телеканал «Україна» «Критична точка» зам голови правління ЗАТ Автобаза "Харьківводбуд" Розташований за адресою: 62489 Харьківська обл., Харьківский р-н сел..Безлюдівка, вул.Пісщана,7 Воронцова Любов Олексіївна Що проживає: Харьківска обл., Харьківський р-н, сел.Безлюдівка вул.Кооперативна 28,кв.28 Головного бухгалтера Лазарева Галина Петрівна Що проживає: Харьківська обл., Харьківський р-н,сел.Безлюдівка вул.Перемоги 83/2, кв.17 т.8-057-749-65-74 т.8-095-33-43-740 акціонерів Червоний В.І Даниленко С.А. Немашкало В.І. Книш А.В. Найда І.В. Найда О.В. Просимо Вас допомогти нам відновити справедливість по відношенню до нас акціонерів-засновників звільнити з СІЗО м.Харків нашого голову правління Найда Віталія Петровича, якого незаконно заарештували за ухвалою Дзержинського районного суду м. Харків суддя Штих Т.В., причиною цього послужило силовий захват підприємства ЗАТ Автобаза "Харьківводбуд" за класичною схемою рейдерства та шахрайства Група захвату: представник ВО"Свобода" Швайка Ігор Олександрович, Цеханський Дмитро Леонідович, Лебідь Андрій Борисович, Макушев Едуард Васильйович, Діхтяренко Костянтин Вікторович. У господарському суді Харківської області Швайка Ігор Олександрович провів 9 сфабрикованих брехливих справ, нібито від акціонерів ЗАТ Автобаза «Харківводбуд» по ним нас 6 акціонерів-засновників, які володіли пакетом акцій 51%, незаконно позбавили права власності на 25% акцій шляхом підкупу колишніх акціонерів та незаконного рішення Господарського суду Харківської області. Допомогу в оформленні акцій на Цеханського Дмитра Леонідовича надавала директор ТОВ "Атлантік ЛТД" Сингуцька Ніна Володимирівна, яка вела реєстр власників іменних цінних паперів ЗАТ Автобаза "Харьківводбуд", вона допомогла Швайка І.А і Цеханському Д.Л.. провести 02.02.2009 року позачергові загальні збори акціонерів, на яких з 134 акціонерів були присутні 4. Це дозволило Швайко І.А. і ЦеханськомуД.Л. поміняти керівництво і 02.02.2009 року виконати силовий захват підприємства. По підробленим документам, обманом і підкупом отримано нове свідоцтво про держреестрацію підприємства, кутовий штамп і круглу печатку з буквою Д.(дублікат). Всі статутні документи, кутовий штамп і кругла печатка підприємства знаходяться у законного голови правління Найда Віталія Петровича, тому його незаконно заарештували. Поміняти міру прісіченнія на підписку про невиїзд ми не можемо так, як суддя Штих Т.В. відправлена до відпустки, крім того, у неї закінчується повноваження судді, а голова Дзержінського районного суду справу на Найда Віталія Петровича іншому судді не передає, це методи роботи суддів і юриста Швайка І.А., з чим ми неодноразово зіштовхнулись в Господарському суді Харківської області. Ми акціонери-засновники підприємства ЗАТ Автобаза "Харьківводбуд" відпрацювали на ньому близько 40 років у тому числі Найда Віталій Петрович 44 роки, за період роботи жодних порушень не було. Підприємство захоплене групою нападу рейдерів які погубили в Харківській області не одне вже підприємство, в цілях перепродажу. Так незаконно скуплені і переоформлені наші акції на Цеханського Д.Л. продані фірмі з Великобританії. Це такі методи рішення питання «Україна- українцям» лідера ВО «Свобода» Швайка Ігоря Олександровича Для рейдерів всі цілі доступні, незаконно посадити опонента у в'язницю і навіть позбавити життя, що таке потрапити незаконно в СІЗО України в похилому віці 70 років з важкими формами захворювання, це загроза для життя Найда Віталія Петровича і вона на совісті Швайка Ігоря Олександровича Злодії, які незаконним шляхом: підкупу, шахрайства, обману, корупції заволоділи акціями акціонерів-засновників та захопили підприємство знаходяться на волі, а сумлінний трудівник стажом роботи біля 50 років ні в чому не винний знаходиться в СІЗО м.Харкова. Все вище зазначене ми документально підтвердимо. Звертаємося до Вас, сподіваючись на розуміння і допомогу. Воронцова Л.А. Лазарева Г.П. Червоний В.І Даниленко С.А. Немашкало В.І. Книш А.В. Найда І.В. Найда О.В. 05.06.2009 рік 31.05.2009 рік
Богдан
5510 дн. тому
Добрий день! Мене звати Богдан! У мене така історія: я жив з мамою в м.Вишневе(де і прописаний) як всі звичайні люди, поки в 2005 році я одружився! моя мати не сприйняла невістку і всіляко вважала за потрібне їй за будь-що дошкуляти. ці чвари ми з дружиною переносили спокійно, філософські відносились до материнських ревнощів! жили на той час у квартирі батьків дружини! у нас народилась донька все в тому ж таки році! абсолютно були щасливою родиною, але було одне "АЛЕ"- моя мати завжди намагалась сваритись, через неї у дружини скінчилось молоко і ми змушені були доньку вигодовувати штучно, у зв'язку з чим дитинка захворіла(дизбактеріоз, різні висипи). ми намагались мирно заладити чвари, але крім нових хвиль емоцій нічого не відбувалось! після дня народження доньки(коли їй виповнився 1 рік)мати приїхала привітати онуку, але посварилась з дружиною знов і поїхала! з тих самих пір почалось наші жахіття! дружина(абсолютно здорова, вагітність і полоси пройшли якнайкраще) захворіла: постійні втрати свідомості, ваги, жила без можливості самій виходити на вулиця, схожа була на кімнатну рослину! ми спочатку визивали швидку кожен день, але вони були в шоці, що людина, яка втрачала свідомість мала показники звичайної здорової людини! дуже багато було витрачено на лікування, поїдання різних препаратів, але коли медики зрозуміли, що лікувати нема чого САМІ сказали звернутися до "бабок"! ми не вірили в це, але від безвиході їздили, щоб поставити дружину на ноги! виявилось, що моя мати щось зробила їй на смерть! спочатку були вмовляння, а потім і взагалі не спілкувалися! дружина почала почувати себе краще, але завжди хворіє! так пройшло майже три роки! дружина здалася і попросила про розлучення!! я у відчаї зателефонував матері і (незбираючись нічого їй робити) просто пригрозив, якщо вона не припинить! коли ж приїхав до дому(до матері) жити, вона просто визвала міліцію і ті неме забрали без причили, опираючись на те, що я їй погрожував! але вибачте я не збирався їй нічого робити і в той день ані міліція, ані сусіди не застали між нами навіть сварки! в міліції сказали, щоб я більше не повертався до дома, бо вони мене посадять від 3-х до 5-ти! я вважаю, що вона їм просто заплатила! і що мені робити: я залишився без родини, з пропискою, але без житла! неначе той "бомж"!!! я у відчаї не знаю, як правильно діяти, ані грошей, ані роботи, ані житла, ані родини!!! допоможіть, будь ласка, встановити справедливість!!! з повагою, абсолютно зневірена людина у цьому підлому і продажньому світі
NATALI2009
5515 дн. тому
Чи є на світі справедливість ? Мабуть,тільки в казках. І дуже важко живеться тому , хто не може змиритися з цим. Моя остання надія – це ваша телепередача. В нашій громаді творяться незбагненні речі. Мова йде про село Орлівку Куликівського району Чернігівської області. Пише Вам Козел Наталія Іванівна – до п’ятниці 13 березня я працювала секретарем виконкому Орлівської сільської ради. Що ж сталося ? 18 жовтня 2008року дев’ять депутатів (загальний склад ради 15 депутатів) достроково припинили повноваження сільського голови Носенко В.О.(яка 23 роки працювала секретарем Орлівської сільської ради і 4 роки головою), порушуючи закон про місцеве самоврядування в Україні, який говорить , що ”поноваження с.г. можуть бути припинені достроково за рішенням місцевого референдуму або за рішенням відповідної ради шляхом таємного голосування не менш як двома третинами голосів депутатів від загального складу ради”. 25 жовтня ці ж 9 депутатів , порушуючи процедуру, обрали секретаря сільської ради -Бусел В.Я. З цього часу Бусел В.Я. стала ходити в сільську раду кожного дня , а роботу всю виконували ми з Валентиною Олександрівною(документація вся ж у нас). Юристи нам говорили, що рішення їхніх сесій неправомочні. Ми були спокійні .Але справа набирала свого розвитку. Працівники сільської ради (прихильники Бусел) перестали виконувати розпорядження с.г. Валентини Олександрівни, тому вона змушена була звернутися до суду. Почалася судова тяганина. А тим часом Бусел В.Я. намагається здобути печатку Орлівської сільської ради, яка за розпорядженням та актом с.г. передана мені. Я ,звичайно .не передала їй гербової печатки, тому 02.12.2008 року своїм розпорядженням Бусел звільняє мене з роботи. Ні ми з Валентиною Олександрівною, ні районне керівництво не звернули на це звільнення уваги і працювали далі. Але наші опоненти почали діяти дуже активно: - вони, не діждавшись суду, позривали замки в сільскій раді і встановили свої ; - суд спочатку видав ухвалу, а потім виніс заочне рішення про передачу печатки Бусел. Я виконала рішення суду і передала печатку; - картка із зразками підписів оформлена ж на Носенко та на моє прізвище, тому працівники установ сільської ради не зможуть отримати заробітної плати, поки Бусел не переоформлить її на себе. До речі, управління не отримує заробітної плати з грудня 2008 року. У фінансовому управлінні Куликівської райдержадміністраціїї на управління (с.р.) заробітної плати не зареєстрували, коли ми з Валентиною Олександрівною, маючи право першого та другого підпису, хотіли це зробити. Як же жити з грудня 2008 року без заробітної плати? Можна довго розповідати про наші проблеми. Я прцювала секретарем виконкому Орлівської сільської ради всього півроку (до цього 16 років працювала вчителем), але такого пекла та бардаку не бачила ніде. Суд зволікає з вирішен-ням основного питання, а тим часом з недіючого секретаря Бусел В.Я. робить діючого. Ми з Валентиною Олександрівною боролись проти несправедливості, як тільки могли, але є межа... С.г. Носенко В.О. з 16 березня знаходиться в лікарні, я – вдома, кабінет секретаря з 13.03.09 року опечатаний. В сільській раді працює Бусел В.Я. Я була б вам дуже вдячна, якщо б ви допомогли нам розібратися в такій критичній та неординарній ситуації Мій мобільний: 80978058725
5525 дн. тому
Здравствуйте, уважаемая "Критическая точка", я Елена, с Одеской области, хочу рассказать Вам историю о ДТП, которое произошло по вине пьяного 19-летнего сына богатых родителей. 24 октября восемь детей, некоторым еще не было 15 лет, шли по обочине, ставши по парам. Свидетели видели, как Тойота на скорости около 100 км\ч въехала в толпу детей, тормозного пути не было, водитель просто остановился на третьей паре детей. Первой погибла моя дочь, о которой я и хочу рассказать. Настенька была очень послушной и умной девочкой, хорошо училась, и уж никак не могла сама прыгнуть на машину, как сказал водитель. Я не медик, но думаю, что если девочка погибла от разрыва спинного мозга и от перелома позвоночника, то удар был явно в спину. Сфальсифицированные экспертизы показали, что водитель был трезвым, как и остальные четверо друзей, сидящих в машине. Папа УБИЙЦЫ занимает хорошую должность, мать - частный предприниматель, а сын убил двух детей (второй мальчик умер в карете скорой помощи) и оставил двух инвалидов, а пробыл в милиции всего 2 часа, после чего был выкуплен родителями, и уже через 2 недели модное авто-убийца ТОЙОТА КАМРИ приятного зеленого цвета была забрана со штрафплощадки. Смелый 19- летний Андрей Белоусов с Одессы теперь знает, что можно лихачить и пить за рулем, потому как человеческая жизнь, по мнению родителей Андрюши, стоит всего лишь 5000 американских долларов. Дело закрыли, следователь не сообщает куда и кому перенаправили дело, ищите в областной прокуратуре, а там тихий ужас....дело в архиве, дело потеряли.....СОВЕСТЬ свою люди потеряли... Последняя надежда на Вас, я не хочу мести, этим дочь не вернешь, я хочу справедливости...звоните 8098 475 84 13 Лена, пишите tatyana_b@gala.net
катерина
5525 дн. тому
Добрый день я хочу написати вам свою iстоiю Я Мзурчук Ктерина Вкторiвна в 1.01.2005 я народила довгожданого синочка олексiя По докторським запiсям дитина була недоношена i його забрали на обстеженя через2години пришов домене дитячий врач i сказав що дитина самостiйно не може дихати i його положили в инкубатор и пiдключили до аппарату який дихаэ замiсть ного я цiлий день ходила до нього довго сидiла вечерi мене до сина вже не пускали а в 9годин вечора сказали шо мiй синочок помер.на другий через 2 дня ми забирали дитину з моргу i коли його винесли я мамi сказала мама це не леша моя дитина булла маленькою 2.400кг i 49см. Чорненькi коски i сам смуглий як я. А та дитина булла великою i свiтлою.но тодi нiгто на мене не звирнув уваги ми похоронили i потом я мамi стала розказувати як все було ми подали заяву в прокуратуру но вони не найшли нiяких доказiв i справу закрили.мамi люди говорили якi в той день були в роддомi що була одна жiнка 35гокiв вона родила дитину хлопчика но хлопчик помер.вже пройшло 3 роки i в мене не було ще жодного дня щоб я не вспомнила про свого синочка,де вiн,що робить яка мама його воспiтуэ допоможiть будьласка ви моя останя надiя я бiльше незнаю до кого звернутися.З повагою Катерина.вибачте за граматичнi пмилки,дуже переживаю.дуже прошу звернiть увагу i допоможiть.
олена
5538 дн. тому
Просимо Вас відгукнуться ! Не будьте байдужі до нашої справи!Ми студенти Донецького нацонального університету(економічний, філологічний фак-ти),що мешкаємо у гуртожитку №4 звертаємось до Вас! В нашому гуртожитку вже протягом тижня немає увечері світла,його систематично вимикають рівно 0 18 годині.Дивовижно,так?На що керівництво нам каже:"Перегорає електроний щит".Це маячня!просто хтось хоче "вимити" на цьому гроші!(ми сплачуємо за гуртожиток 811 грн)Про яку якісну освіту може йти мова?Коли належним чином не надані нормальні умови для навчання та життя!?Може хоч Вам пояснять в чому тут справа! Дякуємо.чекаємо на Вас в гуртожитку №4 та на наших факультетах
Анастасия
5551 дн. тому
Я училась В запорожском филиале Межрегиональной Академии Управления Персоналом (МАУП)на факультете Туризм, прямо посреди сессии на втром курсе наш факультет и нетолько, расформировали и всех студентов вместе с преподавателями, стульями и партами перевели в состав Запорожского Национального Технического Университета (ЗНТУ). Всё, конечно, хорошо, но вот только деньги за учёбу проплаченные в МАУПе наперёд, никто так и не вернул. Говорят, что все вопросы не к нам, а к Киеву, где мол находится их центральный университет. Короче просто беспредел. Если кто может помочь советом, звоните. 80660927993
Надежда
5555 дн. тому
Просимо Вас відгукнуться ! Не будьте байдужі до нашої справи! Просимо Вас дать нам шанс висловитися. Ми очікуємо на Вашу відповідь! Контактні тел. 80964997274; 824759521; дочка- 80509465474 e-mail privatetax@hotmail.com кооператив„Ватра”(Херсонська обл. Білозерський р-н, с. Посад-Покровське, вул. Радянська)
Вадім
5558 дн. тому
Допоможіть не розлучитись з дружиною
Надежда
5558 дн. тому
Просимо Вас відгукнуться ! Не будьте байдужі до нашої справи! Просимо Вас дать нам шанс висловитися. Ми очікуємо на Вашу відповідь! Контактні тел. 80964997274; 824759521; дочка- 80509465474 e-mail privatetax@hotmail.com кооператив„Ватра”(Херсонська обл. Білозерський р-н, с. Посад-Покровське, вул. Радянська)
НАДЕЖДА
5560 дн. тому
Просимо Вашої допомоги!!! Справа в тому, що кооператив„Ватра”(Херсонська обл. Білозерський р-н, с. Посад-Покровське, вул. Радянська) в 2004 р. самостійно організував все для проведення газопроводу на нашій вулиці. Усі потрібні роботи проводилися виключно за наш особистий рахунок(без допомоги від бюджетних організацій, бо вони відмовили).Пройшов час і сім'я "бывшого рекэта" (зараз він інвалід, бо йому поотбивали всі бебехи) Васильєв В.Б. вимагає безкоштовного підключення до газопроводу(на шарика).Вони Замучили нас. Ми пройшли суд I інстанції (Білозерський)суд II інстанції – Апеляційний м. Херсон (судові рішення в нашу користь), неодноразову перевірку Прокуратури , проте нас продовжують визивати прокуратуру і морально тероризують. Чиновники різних рангів зловживать своїм службовим положенням:Прокурор Білозерсьького р-ну Радник Юстиції Грищук Р. В,Лайтан А.Ф.Карась В.П. Просимо ВАС ПРИЇХАТИ до нас і висвітлити це питання на всю Україну!!! Ви остання надія!!! Нам селянам Є що сказать! Контактні тел. 80964997274; 824759521; дочка- 80509465474 e-mail privatetax@hotmail.com!!!
Саша
5563 дн. тому
Я и мой брат можем помочь девочке с 4 положительной группой крови. Проживаем в г. Луцк Волынской обл. В Марте будем в Киеве. мой тел. 80631506704. Мой адрес sanyafotoman@yandex.ru
Елена
5565 дн. тому
Можем помочь девочке с 4 положительной группой крови. Но не знаем, как это сделать. Проживаем в Харьковской области. Мой адрес violinle@mail.ru тел. 8 050 8082266
оксана
5566 дн. тому
В семью Шаманского Станислава Леонидовича пришло горе, заболела его дочь Дарья, 1998 г.р., девочке поставлен страшный диагноз: наследственная апластическая анемия Фанкони. Необходима операция по пересадке костного мозга. Операция дорогостоящая, необходимо собрать 160 тыс. евро. Контактные телефоны: 8 066 749 58 83, 8 068 947 13 15
вадим
5567 дн. тому
у меня 4+ группа крови . тел.80636733273
Евгений
5568 дн. тому
Хочу сдать кровь для девочки, у меня 4+ группа крови.Где можно сдать и что для этого необходимо.Живу в г. Днепропетровске. 8 067 921 00 13 Евгений.
Валентин
5568 дн. тому
Очень хочу помочь девачке Лиде, у меня необходимая група крови - 4-ая положительная, как можно это сделать. Хмельницкий, тел. 80984877468
Марина
5568 дн. тому
Смотрели сегодня передачу про девочку, которой нужна 4+ группа крови, у моего мужа 4+ и он согласен сдать, только мы не знаем как ее передать по месту назначения. Напишите пожалуйста как это сделать. Мы проживаем в г. Кривом Роге, сдавать будем в 7-ой гор. больнице. E-mail: marina@cgok.dp.ua.
Оксана
5568 дн. тому
Смотрели програму про девочку ,которой нужна 4 група крови.У мужа 4.Подскажите как передать кровь.Тел.0976434353,0975466978
Галина
5568 дн. тому
Смотрела передачу про девочку, которой нужна 4 группа крови положительная. У меня 4 группа положительная. буду рада помочь . Мой телефон 096-7455403. Винница
5568 дн. тому
смотрели передачу "критична точка" где девочке необходима 4 группа крови. Звоните 80955536842
Нина
5569 дн. тому
Осталась одна надежда на ВАС. Наша история: В ночьс 24.11.08 на 25.11.08, было совершенно ДТП, в результате которого погиб мой зять Мазуренко Андрей. Наезд был совершён сотрудником горвоенкомата., Сахно Александром. Сахно в эту ночь праздновал своё день рождение, 30-ти летие. В машине он находился вместе с друзьями в пьяном виде. С места происшествия он скрылся, машину, на которой был совершён наезд, сотрудники ГАИ нашли в с.Сахны, где он её прятал. На месте аварии присутствовала следователь горотдела Б.О.М и сотрудники ГАИ. Я с ними лично общалась и они мне сказали, что авария была ужасной, виновник ДТП Сахно а. протянул зятя после наезда ещё восемь метров, глаз не было,мозги были разбросаны повсюду. 27.10.08г. мы пришли в морг, что бы забрать зятя для захоронения. было сделано вскрытие и в справке о смерти было указано, что смерть наступила в результате массовой кровопотери, множественных переломов рёбер и костей, повреждением внутренних органов.(Копия данного документа находиться у нас ). Мы надеялись на то, что будет возбужденно уголовное дело и виновника накажут. Однако через некоторое время нам стало известно, что появилось новое заключение судмедэксперта Лихобаба Н.П, в котором указано, что смерть зятя наступила от передозировки алкоголя. Однако зять спиртные напитки не употреблял, это подтверждают соседи, знакомые. друзья, сотрудники по работе. Так же была указана длинна волос в 7 см, а у него были не больше 0,5см. Так же он описывает состояние глаз. А после аварии у зятя были пустые глазницы. Описывает, что была обнаружена опухоль в мозгах, а ведь все мозги остались на асфальте. Хоронили мы зятя закрытым. Читая повторное заключение, складывается впечатление, что описание сделано совсем с другого человека. Мы уверены, что виновник ДТП оплатил услуги судмедэксперта и возможно кого-то ещё и акт о смерти был изменён. Мы обращались в разные инстанции, но наши жалобы и обращения переходят из рук в руки. Уголовное дело до сих пор не возбуждено. город у нас маленький. Аналогичных ДТП совершается много. Но за определенную плату уголовные дела не возбуждаются и виновники остаются безнаказанными. Поомогите нам. тел.80965705781
Нина
5569 дн. тому
Я уже писала вам и снова решила написать.Помогите нам пожалуйста. Осталась одна надежда на ВАС. Наша история: В ночьс 24.11.08 на 25.11.08, было совершенно ДТП, в результате которого погиб мой зять Мазуренко Андрей. Наезд был совершён сотрудником горвоенкомата., Сахно Александром. Сахно в эту ночь праздновал своё день рождение, 30-ти летие. В машине он находился вместе с друзьями в пьяном виде. С места происшествия он скрылся, машину, на которой был совершён наезд, сотрудники ГАИ нашли в с.Сахны, где он её прятал. На месте аварии присутствовала следователь горотдела Б.О.М и сотрудники ГАИ. Я с ними лично общалась и они мне сказали, что авария была ужасной, виновник ДТП Сахно а. протянул зятя после наезда ещё восемь метров, глаз не было,мозги были разбросаны повсюду. 27.10.08г. мы пришли в морг, что бы забрать зятя для захоронения. было сделано вскрытие и в справке о смерти было указано, что смерть наступила в результате массовой кровопотери, множественных переломов рёбер и костей, повреждением внутренних органов.(Копия данного документа находиться у нас ). Мы надеялись на то, что будет возбужденно уголовное дело и виновника накажут. Однако через некоторое время нам стало известно, что появилось новое заключение судмедэксперта Лихобаба Н.П, в котором указано, что смерть зятя наступила от передозировки алкоголя. Однако зять спиртные напитки не употреблял, это подтверждают соседи, знакомые. друзья, сотрудники по работе. Так же была указана длинна волос в 7 см, а у него были не больше 0,5см. Так же он описывает состояние глаз. А после аварии у зятя были пустые глазницы. Описывает, что была обнаружена опухоль в мозгах, а ведь все мозги остались на асфальте. Хоронили мы зятя закрытым. Читая повторное заключение, складывается впечатление, что описание сделано совсем с другого человека. Мы уверены, что виновник ДТП оплатил услуги судмедэксперта и возможно кого-то ещё и акт о смерти был изменён. Мы обращались в разные инстанции, но наши жалобы и обращения переходят из рук в руки. Уголовное дело до сих пор не возбуждено. город у нас маленький. Аналогичных ДТП совершается много. Но за определенную плату уголовные дела не возбуждаются и виновники остаются безнаказанными. Очень просим ВАС пом
Светлана
5569 дн. тому
смотрела вашу программу, где девочке требуеться переливание крови, у меня 4 положительная, звоните пожайлусто 80953705069(Херсонская обл.)
Светлана
5569 дн. тому
смотрела вашу программу, где девочке требуеться переливание крови, у меня 4 положительная, звоните пожайлусто 80953705069(Херсонская обл.)
Кирилл
5570 дн. тому
Мы смотрели вашу передачу, где девочке нужна 4-я группа крови положительная, у меня такая. Мой телефон 8-067-310-51-89
Михайло
5570 дн. тому
ми дивились вашу передачу і там дівчина потребує переливання крові в мене 4 резус плюс. Зателефонуйте на мій номер 80673345168
5570 дн. тому
ми дивились вашу передачу і там дівчина потребує переливання крові у мене 4 мінус зателефонуйту будь-ласка 80961411157 Євген.
Яковенко Валентина
5571 дн. тому
Я сегодня смотрела передачу "критична точка" там девочка больная которой нужна 4 група крови. У меня 4 положительная.
Марианна
5571 дн. тому
Дайте пожалуйста контактные данные семьи Вакуленко. Их сын нуждается в операции по пересадке костногг мозга. Я видела выпуск вашей программы в январе по ТВ о мальчике, больном раком крови. Как с ними связаться,
Рябченко Николай Александрович
5572 дн. тому
Помогите нам пожалуйста .Одна надежда на Вас .Моя беда 11 августа 2008года в бльнице № 24 Кировского района г.Донецка при операции кесарево-сечения умерла моя жена-роженица Рябченко Мария Николаевна.Я и мои дети хотели бы знать правду ее смерти.Наказать виновных в ее смерти которые оставили троих детей без матери.С уважением Рябченко Николай Александрович.телефон 80506241929.Надеюсь на Вас и жду ответа.
5573 дн. тому
Як узнати Вашу почтову адресу? Sasho777@meta.ua
Нина
5576 дн. тому
Помогите нам пожалуйста. Осталась одна надежда на ВАС. Наша история: В ночьс 24.11.08 на 25.11.08, было совершенно ДТП, в результате которого погиб мой зять мазуренко Андрей. Наезд был совершён сотрудником горвоенкомата., сахно Александром. Сахно в эту ночь праздновал своё день рождение, 30-ти летие. В машине он находился вместе с друзьями в пьяном виде. С места происшествия он скрылся, машину, на которой был совершён наезд, сотрудники ГАИ нашли в с.Сахны, где он её прятал. На месте аварииприсутствовала следователь горотдела Б.О.М и сотрудники ГАИ. Я с ними лично общалась и они мне сказали, что авария была ужасной, виновник ДТП Сахно а. пртянул зятя после наезда ещё восемь метров, глаз не было,мозги были разбросаны повсюду. 27.10.08г. мы пришли в морг, что бы забрать зятя для захоронения. было сделано вскрытие и в справке о смерти было указано, что смерть наступила в результате массовой кровопотери, множественных переломов рёбер и костей, повреждением внутренних органов.(Копия данного документа находиться у нас ). Мы надеялись на то, что будет возбужденно уголовное дело и виновника накажут. Однако через некоторое время нам стало известно, что появилось новое заключение судмедэксперта Лихобаба Н.П, в котором указано, что смерть зятя наступила от передозировки алкоголя. Однако зять спиртные напитки не употреблял, это подтверждают соседи, знакомые. друзья, сотрудники по работе. Так же была указана длинна волос в 7 см, а у него были не больше 0,5см. Так же он описывает состояние глаз. А после аварии у зятя были пустые глазницы. Описывает, что была обнаружена опухоль в мозгах, а ведь все мозги остались на асфальте. Хоронили мы зятя закрытым. Читая повторное заключение, складывается впечатление, что описание сделано совсем с другого человека. Мы уверены, что виновник ДТП оплатил услуги судмедэксперта и возможно кого-то ещё и акт о смерти был изменён. Мы обращались в разные инстанции, но наши жалобы и обращения переходят из рук в руки. Уголовное дело до сих пор не возбуждено. город у нас маленький. Аналогичных ДТП совершается много. но за определенную плату уголовные дела не возбуждаются и виновники остаются безнаказанными. Очень просим ВАС помогите нам. С уважением Борцова Нина. Мой т
Наталья
5578 дн. тому
хочу узнать, законно ли в Киевских поликлиниках со вчерашнего дня сделали платные посещения и анализы? А что делать беременным, которым их ого-го сколько надо?!
я
5581 дн. тому
ВАм бы писать о том, в чем соображаете! Политика, социум и тд. Я почему-то верю, что вы умные люди. Но не нужно писать о том, о чем нет даже малейшего понятия! Наверное есть какой-то комплкекс или скрытая психическая травма, которая вас постоянно беспокоит. Я думаю вам помогут, обязательно! Не нужно быть семь пядей во лбу для того что-бы взять обыкновенный справочник и прочитать о симптомах и этиологии менингита, да еще взять, и почитать, как сейчас нужно относиться к стафилококку по новым перинатальным технологиям. Лучше бы вам обратить внимание на то, как людей Украины уничтожают генными модификантами и Е-шками. Или как ежедневно, люди в белых халатах, за мизерную и позорную зарплату, спасают сотни жизней, работая на энтузиазме, особенно работая на периферии! И если говорить о врачебных ошибках, то пусть этим занимается прокуратура, в каждом конкретном случае, не накладывая пятно позора на всю МЕДИЦИНУ! И что это за манера на всех телеканалах вещать НЕГАТИВ!? Что нет ПОЗИТИВА?! Ищите - это ваша профессия! Дайте людям позитив - они горы свернут, в хорошем смысле!
Ирина
5583 дн. тому
Как с вами связаться по телефону?Очень нужна ваша помощь! ira29_@ukr.net
Мария
5585 дн. тому
Прошу помощи! Как связаться с целительницей из Нежина, которая лечит ожоги? Помощь нужна моему 3-х летнему сыну. СПАСИБО большое! marigu@mail.ru
Павел
5586 дн. тому
Как связаться с этим проектом? Мои данные Pahonboss@rambler.ru? тел 8 050 848 64 57
Леся
5587 дн. тому
Подскажите как связаться с целительницей из Нежина- в вашем сюжете она лечит молитвами ожоги. petrakova57@bk.ru
Наталья
5587 дн. тому
Скажите, пожалуйста адрес и телефон целителя Громова В.И. мой адрес: natali5371@yandex.ru
Сергій
5593 дн. тому
Подсажите мне адрес где находится офис "Критичної точки" мой mail:mygul.sergejj@.mail.ru
Чепинога Михаил
5598 дн. тому
С 24 декабря прошлого года и по сей день (две недели) в Донецке по ул. Арктики д.21 нет водоснабжения. Новый год мы не праздновали, а мучались. Двухэтажный дом попросту остался всеми забытый. На наши неоднократные обращения, требования навести порядок нас наглым образом просто игнорируют. КП "Энергетик", Донецкгорводоканал, Горисполком и даже писали письмо на сайт мэра Лукьянченко. Все, все, обсолютно все остались равнодушными. Кто же наконец может заставить водоканал устранить неполадки и дать людям ВОДУ!!! На сегодняшний момент 3 января никто не занимается нашей проблемой! И по всей видимости до конца праздников заниматься не будет. А праздников к сожалению предстоит много. Вот и выходит, что кому-то праздник, а кому-то горе. И самое страшное, что никаму мы не нужны...
Таня
5608 дн. тому
Скажите, пожалуйста адрес целителя Громова В.И. Вы про него рассказывали в программе где-то 15-16 декабря. Моему ребенку 1 годик, а нам по 40(у него ДЦП), надо спешить. Спасибо. Мой адрес tanyaklyaksa@yandex.ru
Татьяна
5611 дн. тому
Я Татьяна, приобрела в аптеке витамины Пиковит. Дала ребенку и сама выпила. На следующий день у ребенк тошнота, боль в сердце, температура 49,страх смерти, бессоница у меня такие же симптомы. Вызвали скорую. Врачи сказали ОРВІ.Прошло три дня все хуже и хуже. Пока не поехали в больницу и не прокапали лучше не становилось.Кто теперь ответит за мое и моего ребенка здоровье???
ткаченко инна николаевна
5612 дн. тому
у меня возникла ситуация, которая может на первый взгляд и не такая сложная,но я уверена с этим сталкивается многие люди.Я проживаю в Херсонской обл. г.Скадовск Осенью этого года у нас на рынке приобрела кожаную куртку,была довольна,но... Когда через неделю попала под дождь-куртка промокла и полиняла прямо на мне.Так как она вишневого цвета,то все приобрело такой же цвет и еще появиись закрашные недостатки.Долгая история рассказывать как и где я добивалась справедливости-уйма документов,статья в местной газете.Вообщем ответ дан был один:"Нет чека на товар-досвиданья!"Как быть в такой ситуации?Это рынок-там никогда не дают чеков!А я одна с годовалым ребенком и это для меня была покупка дорогая икак оказалось бестолковая.Могу выслать почтой всю документацию-может вы мне обьясните как так можно?И хочу чтоб все люди опасались таких ситуаций.мой адрес:Херсонская обл.г.Скадовск А/Я №4 Мой тел.80679955094 С уважением к Вам и Вашей передачи!
Мария
5612 дн. тому
Скажите, пожалуйста адрес целителя Громова В.И. Вы про него рассказывали в программе где-то 15-16 декабря.Мой адрес:ana58183011@yandex.ru
Raelag
5616 дн. тому
Десь 15-16.12.2008.Вы розповідали про цілителя,просимо повідомити його координати.Електронна адреса-raelag50@gmail.com
Геннадiй
5621 дн. тому
Спасибо вам за вашы передачи и помощь людям, вы лучшые!!! Нужна будет помощь-инфомацыя по Черниговской обл, мы на связи г. Нежин PORTAL108@mail.ru (+38063888200) удачи...
Юлия
5622 дн. тому
Я Юлия,приобрела в магазине "Таргет" стиральную машинку, как выяснилось позже стиральная машинка не в рабочем сстоянии, так как является уже ремонтированной. За последние 2 месяца я натерпелась огромное количество упреков и унижений от всего персонала магазина. В данный момент они у меня отобрали стиральную машину не вернув при этом деньги, сказав мне в след с усмешкой "Ждите,ждите...." Всем кто попал в подобную ситуацию приобретая товар в магазине "Таргет" в городе Донецке или Макеевке, огромная просьба связаться со мной.Тел.809550757580
Николай
5625 дн. тому
Доброе время. Пишет Вам священник Православной церкви и настоятель храма в с Любимовка Каховского района Херсонской обл. Ситуация может и не такая как у других, но больше не знаю куда обратиться. Возле одного обычного частного дома был построен колхозный склад. Там в свое время хранили удобрения содержащие дуст. Теперь этот склад выкупили состоятельные люди и хотят там сделать тракторную мастерскую. Все бы хорошо но жители возле этого склада постоянно ругаются и подают в разные инстанции только для того чтоб добится сноса этог строения, так как им слишком вредит запах особенно в летнее время. Конечно те, которые выкупили помещение, против сноса. Приезжала санстанция. По их результатам содержание дуста превышает во много раз норму. Но самое не приятное, что никто не хочет уступить. Доходит до угроз жизни и так далее. Я обращаюсь к Вам с просьбой помирить этих людей и помочь разрешить конфликтную ситуацию. Мой адрес neekzin@yandex.ru наш сайт neekzin.narod.ru Если Вас заинтересовала информация напишите мне. Или подскажите куда обратиться чтоб решить эту проблему. Тем более что одна из конфликтующих сторон стоит в храме за свечной кассой. Спасибо.
наталья
5631 дн. тому
предоставим материал о мошенничестве в приватбанке. ЗАТРОНУТЫ ГОРОДА КОНОТОП,ХМЕЛЬНИЦК,КИЕВ истории из многих городов.как работники привата оббирают людей.мой телефон 80976176997
Юліана
5632 дн. тому
Не знаю чи зверните увагу на нашу проблему, та всеж з надією пишу. Так от, пишу я з чудового с.Ренів що знаходиться в Тернопільській області, залозецького району. Це село є дуже незвичайне, а надзвичайно тим що тут в ньому є дуже велика кількість дітей. в кожні хаті що найменше троє дітей. і це і є його незвичайність, а проблема в тому що село знаходиться в декількох кілометрах від районного центру. В самому селі школа до девяти класів, та при цьому вона знаходиться в аварійному стані, для того щоб діти 10 - 11 класів добралися до р-ного центру в школу, проблеми з транспортом, через погані дороги. Дитячий садочок також в не дуже хорошому стані і поміщає дуже мало діточок, батьки відразу ж після народження дитини стають в чергу щоб в чотири рочки дитина попала до садочку. такаж проблема з Народним домом села. малий, старий в такому ж стані як і все інше, а люди тут дуже талановиті, а зокрема діти. Ніхто нас не чує і ми нічого неможемо поробити з такими проблемами, надіємся на вашу допомогу.
Ledimix@inbox.ru
5691 дн. тому
Мое имя Людмила. Благодаря Вашей передаче верю в благородных,порядочных людей.Я со-своей семьей попала в опасную ситуацию.Постоянные угрозы от продажных сотрудников РУВД и кременальных лиц, все эти аморальные люди выполняют заказ одного человека. Мне 23г, моему сыну 2г.,и последние 3мес. я живу в страхе за жизнь и здоровъе своей семъи.Подделка документов,фабрикация уголовных дел,до полусмерти избили моего мужа,самоуправство,слежки. На мои заявления никто нереагирует, на мои вопросы отвечают угрозами.ПРОШУ ВАС! помогите добиться справедливости! В подтверждение есть документы и конкретные факты.Надеюсь на Вашу поддержку. Т:80681062769
Зануда Наталія
5693 дн. тому
Поважаю людей, які знімають маски з нелюдів, показують правду, підтверджуючи все це фактами. Хотіла б , щоб Ви в своїй передачі висвітлили тему онко хворих. Мій брат помер від раку легенів. Коли швидка привезла його в Обласну лікарню міста Києва , то завідуюча реанімаційного відділу просто в очі сказала, що такі хворі помирають вдома, заберайте його звідси. Ліки , які ми купували, йому не вводили, їсти не давали, нас до нього не пускали. Брат навіть не знав, що ми сутками сиділи під реанімацією, щоб хоч якось до нього попасти, побачити його. Медсестра, яка повинна дивитися за братом з самого ранку була уже п"яна і, вибачте, в мокрих штанях. Невже не можна людям з такою хворобою виділяти окремі палати, щоб самі рідні люди були поруч в останні хвилини. Моя адреса Київ пр-т Маяковського,18 кв. 137. т.515-20-30. Будь ласка підніміть цю тему у своїй передачі
Яна Андреевна
5705 дн. тому
Очень нравится передача "Критична точка" Так держать(удивляюсь, как вас еще не ущемляют) Очень хочу, чтобы связались со мной belayaskazka@mail.ru В моем лице найдете партнера, в вашем лице нужна помощь. Интересная информация о работе прокуратуры нашего города( Нетешин, Хмельницкая обл.) Благодаря моему усердию я уже имела честь посидеть в СИЗО (не законно, по подделаным Прокурором документам, что уже доказано в суде - судья уволен) Свяжитесь со мной.
Luga13@mail.ru
5735 дн. тому
Я Виктория,у моей племяницы ребенок 1год и1месяц,на грани жизни и смерти.Мать умерла ,мужа нет.Находится после операции нейрохирургического института в больнице"Ахмадет",а всему вина неправильный диагнос роддома г.Александрии обл. Кировоградская.Не обратили внимание,что мама больна туберкулезом,зачем же проходить ренген если врачи на него не смотрят,заразили ребенка,а ответствености нет.Мы боремся как можем.Перед нашим лицом в роддоме хлопают дверью,потому,что никто не хочет быть в ответе!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду