detector.media
21.09.2007 18:01
У «Критичній точці» на каналі «Україна» з’являться прямі включення і гаряча лінія
У «Критичній точці» на каналі «Україна» з’являться прямі включення і гаряча лінія

Програма журналістських розслідувань «Критична точка» з Катериною Нестеренко, що стартувала на каналі «Україна» 17 вересня, незабаром повинна стати ще насиченішою та інтерактивною, повідомив «ТК» керівник проекту Дмитро Маручок. За його словами, канал уже готує промокампанію для налагодження спілкування з глядачами та надання їм можливості стати співавторами програми.

 

За словами пана Маручка, початковими рейтингами програми він, «як і будь-який телевізійник, не задоволений». «Та вже зараз, після перших ефірів ми знаємо,  що треба робити, аби все більше глядачів перемикали свої телевізори на наш канал. Телебачення – це постійне вдосконалення. Я би не хотів зараз говорити про конкретні показники, яких ми хотіли б досягти. Мета «Критичної точки» – допомогти людям розказати про свої проблеми, зробити їх досяжними для загалу», - прокоментував Дмитро Маручок.

 

Географія програми поки що обмежена Києвом, Львовом, Кримом і Рівним, проте незабаром зявляться й сюжети з інших регіонів. «Донецьк нам допомагає, як може, у всіх напрямках, адже головний офіс перебуває там. Але у підготовці матеріалів на сьогодні ми абсолютно автономні. Усі сюжети знімають виключно журналісти «Критичної точки», - зазначив Дмитро Маручок.

 

За його словами, програма розвиватиметься: у студії, де зараз присутня лише ведуча, зявлятимуться герої сюжетів та інші люди, які коментуватимуть продемонстровані ситуації. «Ми плануємо у майбутньому використовувати прямі включення з місця події», - додав Дмитро Маручок. Найближчим часом буде запущена безкоштовна гаряча лінія, яка полегшить глядачам звязок із програмою. «Я б хотів, щоб люди бачили у «Критичній Точці» свого помічника, який у скрутну хвилину прийде на допомогу», - підсумував пан Маручок. Є й інші плани розвитку формату програми, проте керівник проекту не поспішає їх озвучувати, аби, як він каже, не наврочити.

 

«Критична точка» виходить тричі на тиждень – у понеділок, вівторок і середу – о 20.45. Хронометраж програми – 25 хвилин.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY