Олександр Мельничук вестиме нове ток-шоу на каналі «Україна»

20 Вересня 2007
14093
20 Вересня 2007
18:07

Олександр Мельничук вестиме нове ток-шоу на каналі «Україна»

14093
Олександр Мельничук вестиме нове ток-шоу на каналі «Україна»

Олександр Мельничук, екс-ведучий програми «Один за всіх» (Перший національний) та екс-віце-президент Національної телекомпанії України, вестиме нове соціально-політичне ток-шоу за російським телеформатом «К барьеру!» (НТВ) на каналі «Україна». Це підтвердила сьогодні «Детектор медіа» піар-директор телеканалу Ганна Захараш.  

 

За умовами формату, «К барьеру!» – це словесна дуель відомих людей, які притримуються протилежних поглядів на певну актуальну для суспільства проблему. Ініціатор поєдинку викликає супротивника на публічне з’ясування стосунків. Переможця в студії визначають судді, але головне рішення залишається за телеглядачами – під час програми іде інтерактивне голосування.  

 

Які форматні риси програми залишаться в українському аналогу – допоки невідомо. Програма, яка має бути щотижневою, в ефірі каналу «Україна» з’явиться в жовтні.

 

Олександр Мельничук народився у Рівному у 1970 році. Заслужений журналіст України. Закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка, ф-т журналістики (1987-92).З 09.1992 - ведучий програм, Рівненського обласного радіо, з 1994 – ведучий программ на Рівненському державному телебаченні. З 12.1997 – інформаційний редактор, «Радіо Трек» (м. Рівне). 09.1998 - 2006 - кореспондент інформаційно-аналітичної служби, ведучий програми «Право вибору» (разом з Іриною Геращенко), заступник шеф-редактора каналу «Інтер»; у 2001 році ненадовго полишав канал разом із Ганною Безлюдною. 2007, квітень – серпень – ведучий програми «Один за всіх», віце-президент НТКУ. Причиною звільнення з НТКУ  Олександр Мельничук називав «Детектор медіа» «пропозиції нової роботи, від яких якщо не неможливо, то складно відмовитись».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14093
Читайте також
21.03.2008 17:07
Отар Довженко
26 253
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду