detector.media
20.09.2007 18:07
Олександр Мельничук вестиме нове ток-шоу на каналі «Україна»
Олександр Мельничук вестиме нове ток-шоу на каналі «Україна»

Олександр Мельничук, екс-ведучий програми «Один за всіх» (Перший національний) та екс-віце-президент Національної телекомпанії України, вестиме нове соціально-політичне ток-шоу за російським телеформатом «К барьеру!» (НТВ) на каналі «Україна». Це підтвердила сьогодні «Детектор медіа» піар-директор телеканалу Ганна Захараш.  

 

За умовами формату, «К барьеру!» – це словесна дуель відомих людей, які притримуються протилежних поглядів на певну актуальну для суспільства проблему. Ініціатор поєдинку викликає супротивника на публічне з’ясування стосунків. Переможця в студії визначають судді, але головне рішення залишається за телеглядачами – під час програми іде інтерактивне голосування.  

 

Які форматні риси програми залишаться в українському аналогу – допоки невідомо. Програма, яка має бути щотижневою, в ефірі каналу «Україна» з’явиться в жовтні.

 

Олександр Мельничук народився у Рівному у 1970 році. Заслужений журналіст України. Закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка, ф-т журналістики (1987-92).З 09.1992 - ведучий програм, Рівненського обласного радіо, з 1994 – ведучий программ на Рівненському державному телебаченні. З 12.1997 – інформаційний редактор, «Радіо Трек» (м. Рівне). 09.1998 - 2006 - кореспондент інформаційно-аналітичної служби, ведучий програми «Право вибору» (разом з Іриною Геращенко), заступник шеф-редактора каналу «Інтер»; у 2001 році ненадовго полишав канал разом із Ганною Безлюдною. 2007, квітень – серпень – ведучий програми «Один за всіх», віце-президент НТКУ. Причиною звільнення з НТКУ  Олександр Мельничук називав «Детектор медіа» «пропозиції нової роботи, від яких якщо не неможливо, то складно відмовитись».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY