Тижневик Алли Мазур не вийшов у ефір через технічні проблеми

11 Вересня 2007
25334
11 Вересня 2007
10:55

Тижневик Алли Мазур не вийшов у ефір через технічні проблеми

25334
Тижневик Алли Мазур не вийшов у ефір через технічні проблеми

9 вересня 2007 року «ТСН. Підсумки» на «1+1» вела Наталя Мосейчук, а не Алла Мазур, як анонсувалося раніше. Як повідомив випусковий редактор програми «ТСН. Підсумки» Роберт Опаленик, причиною цього стали технічні проблеми з сервером. «Ми й не анонсували, що Алла Мазур має з’явитися в ефірі «ТСН. Підсумків» саме 9 вересня. Гадаю, що наступної неділі вести підсумкову програму буде вже вона», – зазначив Роберт Опаленик.

 

Те, що Алла Мазур не вела останній випуск «ТСН. Підсумків» через технічні проблеми, підтвердив й генеральний продюсер «ТСН» Володимир Карташков.

 

«У нас сломался сервер, через это полетело очень много файлов, которые возобновить было практически невозможно. И хотя сервер починили 7 сентября, и программа была отрепетирована, все же выход ее в эфир в таких условиях я бы прировнял к героическому поступку. Мы не стали рисковать. Если все будет хорошо, в следующее воскресенье вы увидите обновленные «ТСН.Підсумки», которые будет вести Алла Мазур», - сказав пан Карташков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Світлана Остапа, «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25334
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду