Сьогодні відбудеться церемонія нагородження галузевою премією «Телетріумф»

23 Серпня 2007
3842
23 Серпня 2007
09:53

Сьогодні відбудеться церемонія нагородження галузевою премією «Телетріумф»

3842
Сьогодні відбудеться церемонія нагородження галузевою премією «Телетріумф»

23 серпня у Національному Палаці «Україна» відбудеться церемонія нагородження національною премією у галузі телебачення «Телетріумф».

 

Премія заснована  Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення в 2000 році з метою підтримки і відзначення на державному рівні кращих творчих колективів та особистостей, які виробляють якісну телевізійну продукцію, генерують нові ідеї на телевізійному ринку України.

 

В організації та проведенні «Телетріумфу» цього року беруть участь Індустріальний Телевізійний Комітет та Новий канал, який транслюватиме телеверсію церемонії 24 серпня о 17.20. Незалежним аудитором премії виступає кампанія Ernst&Young.

 

На концерті під час церемонії виступлять Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, група «Барселона», шоу-балет під керівництвом Дмитра Коляденко, а також кілька іноземних груп та виконавців.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду