Ведуча каналу М1 Аліна Завальська зніметься в кіно

20 Серпня 2007
4975
20 Серпня 2007
15:02

Ведуча каналу М1 Аліна Завальська зніметься в кіно

4975
Ведуча каналу М1 Аліна Завальська зніметься в кіно

Про свої наміри знятись у кінофільмі повідомила на нещодавній прес-конференції одна з ведучих програми «М1сіре» на каналі М1 Аліна Завальська. Співачка розповіла, що в неї вже було досить багато пропозицій щодо зйомок, але її більше цікавить серйозне повнометражне кіно, а не серіали.

 

Нещодавно відомий у вузьких колах західний режисер Де Марко, котрий знімає артхаусне кіно, запропонував Аліні знятись у його новій картині. Поки що ведуться переговори і співачка чекає на сценарій, щоб дати остаточну відповідь.

 

На запитання «Детектор медіа», чи комфортно учасниці гурту «Алібі»почувають себе в ролі телеведучих, дівчата запевнили, що це приносить їм лише задоволення. Раніше в Ані та Аліни вже був досвід роботи на телебаченні. Ще в дитячому віці вони вели програму на УТ-1. Сама ж концепція програми «М1cipe», де вони розповідають про красивих та розумних жінок вітчизняного та зарубіжного шоу-бізнесу, їм близька та цікава.

 

Наталя Костенко, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4975
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду