detector.media
16.08.2007 12:16
У «ТСН» («1+1») запровадять подвійне ведення

Основні випуски інформаційної програми «ТСН» на каналі «1+1» вестимуть пари ведучих. За інформацією джерела «Детектор медіа», таке рішення вже прийняте на рівні топ-менеджменту каналу. Праймові випуски «ТСН», стверджує джерело, вестимуть Віталій Гайдукевич з Ілоною Довгань; у складі другої пари, скоріш за все, буде Олесь Терещенко, що ж до ведучої, то це може бути Людмила Добровольська, тоді як Наталія Мосейчук замінить Віталія Гайдукевича у підсумковому випуску «ТСН» о 23.30. Ведучою недільного підсумкового тижневика стане Алла Мазур.

                                                                                                                                          

Водночас, генеральний продюсер «ТСН» Володимир Карташков повідомив «ТК», що остаточне рішення ще не ухвалене, і може зявитись лише після зборів акціонерів каналу. Пан Карташков не знає, коли саме відбудуться такі збори. Як стало відомо «ТК», днями в Україну прибули представники топ-менеджменту компанії Central European Media Enterprises, які, можливо, вирішуватимуть питання кадрових та форматних змін на каналах ТОВ «Гравіс» («Кіно» і «Сіті») та низку питань, пов’язаних із «1+1». Нагадаємо, СМЕ володіє 60% акцій «Студії «1+1».  

 

Ведуча Алла Мазур повідомила, що 16 або 17 серпня топ-менеджмент планує зібрати ведучих і повідомити про майбутні перестановки, а до того вона не може ані підтвердити, що вестиме підсумкову програму, ані повідомити, чи буде збережений формат «ТСН. Підсумків». На запитання, хто буде випусковим редактором програми, Алла Мазур відповіла: «Наскільки я знаю, кандидатура Роберта Опаленика не змінювалася. Але це, знову таки, інформація не доконана, бо я не знаю, що нам керівництво хоче повідомити». 

 

На запитання, чи задоволений він подвійним веденням «ТСН. Підсумків», Володимир Карташков відповів ствердно.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY