«Український медіа-проект» подав до суду на «КоммерсантЪ»

13 Серпня 2007
8326
13 Серпня 2007
13:16

«Український медіа-проект» подав до суду на «КоммерсантЪ»

8326
«Український медіа-проект» подав до суду на «КоммерсантЪ»

ТОВ «Український медіа-проект», власник 61% акцій АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (телеканал «Інтер»), звернулося до суду з позовом про захист ділової репутації, спростування недостовірної інформації та стягнення моральної шкоди щодо публікації у газеті «Коммерсантъ» за 8 серпня 2007 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, про можливість судового позову компанія заявила у день публікації статті «Виталий Гайдук и Дмитрий Фирташ сыграли в ящик».

 

Головний редактор «Коммерсанта» Андрій Гоголєв уже прокоментував можливість судового позову проти газети «Детектор медіа». «Если дело все-таки дойдет до суда, нам придется раскрыть источники, сообщившие о покупке контрольного пакета акций телеканала «Интер». На сегодняшний день, кроме Виталия Гайдука, эту информацию никто не опроверг», - сказав він.

Прес-служба «Інтера» не схотіла назвати суд, до якого звернувся «Український медіа-проект». «ТК» з'ясовуватиме подробиці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8326
Читайте також
20.04.2009 09:13
Отар Довженко
, Костянтин Усов, для «Дзеркала тижня»
18 205
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду