«Наша Україна» обіцяє розрахуватися з боргами «Без цензури» протягом тижня

7 Серпня 2007
10870
7 Серпня 2007
13:03

«Наша Україна» обіцяє розрахуватися з боргами «Без цензури» протягом тижня

10870
«Наша Україна» обіцяє розрахуватися з боргами «Без цензури» протягом тижня

Керівництво «Нашої України» надало Медіа-профспілці гарантії, що погасить усю суму боргу працівникам газети «Без цензури» до кінця тижня. Про це співробітники апарату партії повідомили голові Київської незалежної Медіа-профспілки Михайлині Скорик, члену комітету профспілки Кирилу Хорошилову і голові осередку Медіа-профспілки у тижневику «Без цензури» Юці Гавриловій, повідомляє прес-служба Медіа-профспілки.

Як повідомляється, сторони домовилися про проведення завтра, 8 серпня, переговорів з приводу уточнення суми боргу і подальшої долі газети. Окрім того, керівник штабу блоку «Наша Україна» – «Народна самооборона» і голова секретаріату Президента Віктор Балога виявив готовність зустрітися і обговорити ситуацію у «Без цензури» сьогодні.

«Це є партійна газета. Якщо є проблеми, я готовий сьогодні в 3 години прийняти в адміністрації,» – сказав він. При цьому звертаючись до свого прес-секретаря Юлії Єршової, він додав: «Газету «Без цензури» сьогодні до мене. І профспілку». Після цих переговорів колектив редакції тижневика погодився не розгортати пікет перед об’єднавчим з’їздом блоку НУНС.

Але у випадку, якщо домовленість не буде формалізована і борги не будуть погашені, Медіа-профспілка обіцяє продовжувати публічні акції протесту.

агадаємо, журналісти «Без цензури» третій місяць не отримують заробітної плати та гонорарів. Керівництво та засновники газети відмовлялися оприлюднити інформацію щодо подальшої долі газети і повідомити колективу, коли виплатять гроші.

Засновником видання є ТОВ «Українські медіа-ресурси», яке створили представники ГО «Наша Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду