Прес-служба ICTV: «Свобода слова» не матиме часових рамок

31 Липня 2007
3921
31 Липня 2007
16:26

Прес-служба ICTV: «Свобода слова» не матиме часових рамок

3921
Прес-служба ICTV: «Свобода слова» не матиме часових рамок

Як уже повідомляла «Детектор медіа», ток-шоу «Свобода слова» з новим ведучим Андрієм Куликовим повернеться в ефір 10 серпня. Сьогодні це офіційно підтвердила прес-служба ICTV.

 

«Новий ведучий – єдина зміна у ток-шоу.  Всі цінності улюбленої програми людей, які хочуть побачити більше, щоб краще зрозуміти суть подій, збережені – програма виходитиме в ефір без часових обмежень, щоп’ятниці, о 21:30 в прямому ефірі, за участю найважливіших подієвих і політичних спікерів країни», -   йдеться в повідомленні прес-служби. Нагадаємо, в  інтервю «ТК» Андрій Куликов сказав, що для «Свободи слова» буде встановлено часові рамки – приблизно дві з половиною години.

 

 «Я переконаний, Андрій Куликов зможе додати програмі нової якості відповідальності – він пройшов бездоганну журналістську школу, йому 50 років, у нього все в порядку з цінностями, і, думаю, в програмі стане менше демагогії і більше чесних, безкомпромісних дискусій і конкретних відповідей», - коментує генеральний директор ICTV Олександр Богуцький. Продюсер програми Михайло Павлов каже, що участь Андрія Куликова у обговоренні героями теми програми буде активнішою та жорсткішою: «Ми знайдемо оптимальний баланс між хронометражем та простором програми».  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3921
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду