detector.media
31.07.2007 16:26
Прес-служба ICTV: «Свобода слова» не матиме часових рамок

Як уже повідомляла «Детектор медіа», ток-шоу «Свобода слова» з новим ведучим Андрієм Куликовим повернеться в ефір 10 серпня. Сьогодні це офіційно підтвердила прес-служба ICTV.

 

«Новий ведучий – єдина зміна у ток-шоу.  Всі цінності улюбленої програми людей, які хочуть побачити більше, щоб краще зрозуміти суть подій, збережені – програма виходитиме в ефір без часових обмежень, щоп’ятниці, о 21:30 в прямому ефірі, за участю найважливіших подієвих і політичних спікерів країни», -   йдеться в повідомленні прес-служби. Нагадаємо, в  інтервю «ТК» Андрій Куликов сказав, що для «Свободи слова» буде встановлено часові рамки – приблизно дві з половиною години.

 

 «Я переконаний, Андрій Куликов зможе додати програмі нової якості відповідальності – він пройшов бездоганну журналістську школу, йому 50 років, у нього все в порядку з цінностями, і, думаю, в програмі стане менше демагогії і більше чесних, безкомпромісних дискусій і конкретних відповідей», - коментує генеральний директор ICTV Олександр Богуцький. Продюсер програми Михайло Павлов каже, що участь Андрія Куликова у обговоренні героями теми програми буде активнішою та жорсткішою: «Ми знайдемо оптимальний баланс між хронометражем та простором програми».  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY