На Севастопольському кінофестивалі «Острів Крим» відзначили український фільм «Біля річки»

25 Липня 2007
18179
25 Липня 2007
13:12

На Севастопольському кінофестивалі «Острів Крим» відзначили український фільм «Біля річки»

18179
На Севастопольському кінофестивалі «Острів Крим» відзначили український фільм  «Біля річки»

Названо переможців Третього Севастопольського міжнародного кінофестивалю «Острів Крим», урочисте закриття якого відбулося на площі стародавнього Херсонеса, повідомляє Кореспондент.Net.

Гран-прі кінофоруму одержала стрічка «Путина» російського режисера Валерія Огородникова, котрий помер торік.

 

«У цій незавершеній стрічці Огородникова є низка речей, які мені здалися дуже виразними, свіжими, незвичайний і правдивими», - заявив голова журі основного конкурсу фестивалю Олександр Міндадзе.

 

Спеціальний диплом за кращий акторський склад журі вручило фільмові Андрія Ешпая «Многоточие».

 

За кращу жіночу роль нагороджено акторку театру і кіно Марію Поліцеймако, що зіграла в українському фільмі «Біля річки». Ця стрічка брала участь у Московському міжнародному кінофестивалі.

 

Приз фестивалю за кращу чоловічу роль посмертно присуджено Андрію Краску, що знявся в стрічці «Я залишаюся» режисера Карена Оганесяна.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18179
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду