У Німеччині починає мовлення «смертельний канал»

23 Липня 2007
19713
23 Липня 2007
12:29

У Німеччині починає мовлення «смертельний канал»

19713
У Німеччині починає мовлення «смертельний канал»

Восени у Німеччині стартує новий канал EOS-TV, повністю присвячений темам старіння, смерті і похованням. Про це повідомило інтернет-видання Spiegel On-Line.

Канал буде мовити 24 години на добу. Глядачам покажуть документальні фільми про кладовища, шоу про зміни в культурі погребіння тіл і корисні поради, як обрати собі інтернат для похилих чи винести тіло по сходах. Гасло каналу – «Смерть прямо у вашій вітальні».

«Сьогоднішнє телебачення транслює численні кулінарні і ток-шоу, програми, присвячені політиці і бізнесу, – коментує газеті Spiegel засновник каналу Тільманн Шнайдер, – однак існує одне природне явище, з яким зіткнеться кожна людина і якому досі не був присвячений жоден канал. Ми хочемо досліджувати природу смерті за допомогою Інтернету, фотокарток і фільмів»

З словами Тільманна, запуск каналу обійдеться менш ніж у 10 млн доларів. Значний прибуток очікується від реклами поховальних бюро. Також глядачам пропонуватиметься приватна зйомка погребінь і їх 30-секундна трансляція в ефірі. «EOS-TV стане частиною бренду», – каже пан Шнайдер.

Докладніша інформація на www.spiegel.international.zeitgeist.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19713
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду