Канал «М2-Естрада» розпочав тестове супутникове мовлення

28 Червня 2007
6536
28 Червня 2007
10:42

Канал «М2-Естрада» розпочав тестове супутникове мовлення

6536
Канал «М2-Естрада» розпочав тестове супутникове мовлення

27 червня канал «М2-Естрада» (ЗАТ «Телеодин») розпочав супутникове мовлення у тестовому режимі. Про це повідомляє «МедіаБізнес» із посиланням на генерального продюсера ЗАТ «Телеодин» Валентина Коваля.

 

Канал мовитиме у тестовому режимі до кінця літа, а 1 вересня відбудеться його офіційний запуск. «Тестовим це мовлення можна назвати лише з технічного боку, - каже Валентин Коваль. – Поки що ми готуємось до встановлення нової 4-канальної ефірної апаратної, яку плануємо запусти до 1 вересня, і тоді канал М2 розпочне мовлення в режимі, який можна назвати «крейсерським». З погляду наповнення продукт, який ми піднімаємо на супутник, має вигляд, який ми уявляємо і в майбутньому на М2».

 

Мовлення ведеться на обладнанні, зібраному спеціалістами каналу, і сааме це, за словами пана Коваля, дає привід називати мовлення тестовим. «Ми тестуємо не стільки канал, скільки ефірний комплекс власної розробки, який дозволить у майбутньому швидко реалізувати плани створення нових каналів».

 

«МедіаБізнес»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6536
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду