detector.media
19.06.2007 16:35
Юрій Макаров стане головним редактором нового україномовного тижневика новин

Ведучий програми «Документ» («1+1») Юрій Макаров незабаром стане головним редактором тижневика в форматі news magazine, який зявиться на українському ринку незабаром. Про це «ТК» повідомив сам пан Макаров.

 

«Мене запросили стати редактором нового україномовного тижневика. Єдине, що я поки що можу сказати, це те, що проект перебуває на стадії тестування», – сказав він.

 

Юрій Макаров переконаний, що видання такого формату можуть бути доволі успішними на українському ринку. «News magazines уже представлені в Україні кількома виданнями. Одне з них – майбутній україномовний тижневик «Новинар». Думаю, видання такого формату мають шанс знайти свою аудиторію і, що не менш важливо, свого рекламодавця», – каже він.

 

Назвати власника проекту Юрій Макаров поки що не може, але, за його словами, це новий для вітчизняного ринку іноземний інвестор, ніяк не повязаний із українським або офшорним бізнесом: «Власник не стосується жодного з українських медіа, до кіпрського, багамського чи тайландського бізнесу».

 

Поза тим, Юрій Макаров не планує залишати роботу на каналі «1+1». «Коли ця пропозиція надійшла, – каже він, – я взяв благословення генерального директора каналу Юрія Морозова. Цей проект не заважатиме роботі на каналі». За його словами, програма «Документ» виходитиме й надалі. «Зараз ми закінчуємо запис останньої програми й ідемо у відпустку. Поки що невідомо, коли на "1+1" почнуть виходити ток-шоу – з серпня чи з вересня. Але продукт для "Документа" закуплений до кінця року, тож ми приречені на те, щоб виходити в ефір», – пояснює Юрій Макаров.

 

Наталія Данькова, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY