«Свобода слова» з Олександром Богуцьким мала частку на 11% вище середньої за сезон

19 Червня 2007
4259
19 Червня 2007
09:56

«Свобода слова» з Олександром Богуцьким мала частку на 11% вище середньої за сезон

4259
«Свобода слова» з Олександром Богуцьким мала частку на 11% вище середньої за сезон

Випуск ток-шоу «Свобода слова» 15 червня, який вів генеральний директор ICTV Олександр Богуцький, мав частку на 11% вищу за середній показник сезону 2007 року.

 

Частка програми за аудиторією 18+ становила 20,65% (середня частка за 2007 рік – 18,6%). Як повідомляє прес-служба каналу, цей випуск «Свободи слова» переглянуло 5 мільйонів глядачів.

 

«ICTV вважає, що підтримка телеглядачами програми є свідченням поваги громадян до головного дискусійного майданчика країни і виявленням солідарності з рішенням не закривати його, незважаючи на тимчасову відсутність ведучого. Останні події в країні потребують чесної дискусії політиків, гострих питань, прямих відповідей, а отже, для "Свободи слова" час канікул ще не настав», – йдеться у повідомленні прес-служби. Слід зазначити, що ще одним чинником глядацького інтересу до «Свободи слова» 15 червня, ймовірно, була інтрига навколо особи нового ведучого, що замінить у програмі Савіка Шустера.

 

За інформацією прес-служби ICTV, канал надалі працює з кандидатами на роль ведучого «Свободи слова» і сподівається завершити підготовку до перезапуску шоу якнайшвидше, але до укладення контракту з новим модератором програму вестиме Олександр Богуцький. Серед кандидатів у пресі неофіційно називають Андрія Куликова та Сергія Рахманіна.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4259
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду