detector.media
19.06.2007 09:56
«Свобода слова» з Олександром Богуцьким мала частку на 11% вище середньої за сезон

Випуск ток-шоу «Свобода слова» 15 червня, який вів генеральний директор ICTV Олександр Богуцький, мав частку на 11% вищу за середній показник сезону 2007 року.

 

Частка програми за аудиторією 18+ становила 20,65% (середня частка за 2007 рік – 18,6%). Як повідомляє прес-служба каналу, цей випуск «Свободи слова» переглянуло 5 мільйонів глядачів.

 

«ICTV вважає, що підтримка телеглядачами програми є свідченням поваги громадян до головного дискусійного майданчика країни і виявленням солідарності з рішенням не закривати його, незважаючи на тимчасову відсутність ведучого. Останні події в країні потребують чесної дискусії політиків, гострих питань, прямих відповідей, а отже, для "Свободи слова" час канікул ще не настав», – йдеться у повідомленні прес-служби. Слід зазначити, що ще одним чинником глядацького інтересу до «Свободи слова» 15 червня, ймовірно, була інтрига навколо особи нового ведучого, що замінить у програмі Савіка Шустера.

 

За інформацією прес-служби ICTV, канал надалі працює з кандидатами на роль ведучого «Свободи слова» і сподівається завершити підготовку до перезапуску шоу якнайшвидше, але до укладення контракту з новим модератором програму вестиме Олександр Богуцький. Серед кандидатів у пресі неофіційно називають Андрія Куликова та Сергія Рахманіна.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY