23 червня програма «Інтершкола» (телеканал «Інтер») представить перших випускників

15 Червня 2007
24820
15 Червня 2007
16:06

23 червня програма «Інтершкола» (телеканал «Інтер») представить перших випускників

24820
23 червня програма «Інтершкола» (телеканал «Інтер») представить перших випускників

23 червня 2007 року відбудеться урочиста церемонія, присвячена першому випуску слухачів «Інтершкола».

 

Унікальний проект «Інтершкола»  був започаткований телеканалом «Інтер» улітку 2006 року. Його мета – знайти та залучити талановиту українську молодь до професійної підготовки на рейтинговому телеканалі, а також сприяти розвитку якісного українського телебачення на базі кращого світового досвіду.

 

Під час конкурсного відбору юнаків та дівчат з усієї України було розглянуто понад 3 000 робіт-заявок на участь у проекті. 3 вересня 2006 року відбулося відкриття «Інтершкола», яка запропонувала безплатну програму підготовки 285 креативним молодим українцям, серед яких співробітники телеканалу «Інтер», працівники регіональних телерадіокомпаній, студенти і просто талановиті люди, що зажадали вивчати телебачення як абсолютно нову сферу діяльності. 

 

Протягом року учасники «Інтершкола»  відкривали для себе професійні таємниці таких спеціальностей як продюсер, режисер, сценарист, журналіст, телеведучий, спеціаліст із ТБ-програмування, оператор. Серед викладачів проекту – відомі та успішні люди, професіонали своєї справи: Кшиштоф Зануссі, Андрій Бенкендорф, Ада Роговцева, Тетяна Толстая, Михайло Марфін, Євген Кисельов, Андрій Козлов, спеціалісти з телеканалу BBC та Британської школи кіно і телебачення та ін.

 

Урочиста церемонія з нагоди першого випуску слухачів «Інтершкола»  відбудеться 23 червня, у суботу, о 12.00, за адресою вул. Тургенівська, 25-а, 6 поверх. Під час церемонії будуть відзначені кращі випускники (кожний – у своїй спеціалізації) і краща дипломна робота курсу, а також названі імена тих, хто запрошений на роботу чи зарахований до кадрового резерву медіагрупи. 

 

Після офіційної частини буде проведено прес-конференцію для представників ЗМІ, а потім усі запрошуються на фуршет, під час якого можна буде взяти інтерв’ю  у довільному режимі.   

 

На церемонію запрошені акціонери та керівництво АТЗТ «УНТК», керівники компаній медіагрупи, керівники каналів «1+1», ICTV, СТБ, Новий, Перший Національний, голова Нацради України з телебачення і радіомовлення, представник Британської місії в Україні Тері Сандел, а також Ада Роговцева, Володимир Талашко, Роман Балаян, Андрій Бенкендорф, випускники «Інтершколи»  та представники ЗМІ. 

 

Акредитація: тел. 490 6765,

 

Вн. 810  – Наталя Пасічник (npasichnyk@inter.ua)

Вн. 807 – Наталія Похила (natalka@inter.ua)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24820
Теги:
Читайте також
02.10.2009 16:43
Дуся Катасонова
, для «Детектор медіа»
52 654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду