Прес-служба Президента відкидає звинувачення Олександра Стояна у використанні «темників»

7 Червня 2007
9595
7 Червня 2007
15:32

Прес-служба Президента відкидає звинувачення Олександра Стояна у використанні «темників»

9595
Прес-служба Президента відкидає звинувачення  Олександра Стояна у використанні «темників»

Прес-служба Президента України розповсюдила сьогодні відповідь на заяву депутата від Партії Регіонів Олександра Стояна про те, що президент Віктор Ющенко здійснює регіональні поїздки по Україні лише з метою покращення свого іміджу та підняття рейтингу опозиційних сил напередодні парламентських виборів.

Нагадаємо, відповідну заяву депутат Стоян зробив сьогодні з трибуни Верховної Ради, навівши як приклад концепцію регіональних візитів президента на період травень – липень 2007 року.

Нижче наводимо текст повідомлення прес-служби Президента повністю.


На сьогодні створюється стратегія регіональних поїздок Президента на 2-й квартал поточного року, яка має за мету вирішення соціально-економічних питань в областях, допомогу господарським активам на місцях, сприяння розвитку бізнес-структурам регіонів. Це заява Прес-служби Секретаріату Президента України на сьогоднішній коментар народного депутата України Олександра Стояна щодо останніх робочих поїздок Віктора Ющенка.

Прес-служба повідомляє, що дійсно останнім часом створюється концепція планування стратегії регіональних поїздок Глави держави. Це є обов'язковою внутрішньою роботою Секретаріату Президента. Фрагмент цієї стратегії, наведений О.Стояном, торкається іміджевої складової регіональних поїздок. Проте головним їхнім завданням є контроль за розвитком подій на місцях.

Результати цих візитів Глави держави можна побачити на власні очі, завітавши до будь-якої області України по слідах регіональних поїздок Президента. Це може зробити як народний депутат п'ятого скликання Верховної Ради, так і кожний журналіст країни аби пересвідчитися, як Президент по можливості намагається вирішувати проблеми людей. І на роботі на посаді Прем'єр-миністра України, і на президентському посту В.Ющенко доводив саме ці якості гаранта Конституції, тому насправді вважається народним Президентом.

Складається враження, що депутати Верховної Ради п'ятого скликання, яка є нелегітимною, не можуть знайти собі більш достойного заняття, аніж копатися в чужих робочих документах і виривати з них фрагменти. Було б добре, якби народні обранці будь-якого скликання передусім займалися проблемами країни та її громадян.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9595
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду