«Biz-TV Україна» розпочне цілодобове мовлення у вересні

31 Травня 2007
6574
31 Травня 2007
16:29

«Biz-TV Україна» розпочне цілодобове мовлення у вересні

6574
«Biz-TV Україна» розпочне цілодобове мовлення у вересні

Вже сьогодні телеканал «Biz-TV Україна» мовить у тестовому режимі, а у вересні планує розпочати цілодобове супутникове мовлення. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор «Biz-TV Україна» Дмитро Рядков. «Дата виходу в ефір варіюється відповідно до технічних проблем, але у вересні точно будемо в ефірі», - запевнив він.

 

Основне програмне наповнення каналу, за словами пана Рядкова, становитимуть «найкращі хіти 80-90-х років». «Ми орієнтуємось на вікову категорію 23-45 років. Молодший вік – це ніша, яку зайняли інші музичні канали», - пояснює головред каналу. Будуть на каналі й музичні новини. «Все найсвіжіше буде в ефірі. Крім цього, в нас знову виходитиме програма «Українська двадцятка». Це програма, яка йшла на «Biz-TV Росія» -  двадцять найсвіжіших і найкращих відеокліпів українських та російських виконавців», - каже Дмитро Рядков. Планується також запуск двох нових інформаційно-аналітичних проектів.

 

«Вони поки що стадії розробки, пілота. Ми спробуємо в цих програмах розкривати злободенні теми українського шоу-бізнесу”, - розповідає пан Рядков. -  Також буде програма про те, як знімаються відеокліпи. Ми розповідатимемо про технічну сторону цього процесу, про те, що відбувалось за кадром, і який виходить відеопродукт. Далі буде  програма «Своя сорочка» – лише українські відеокліпи. Цю програму, можливо, вестимуть зірки українського шоу-бізнесу. Програма «Лапша» буде розповідати дещо вигадані історії про зарубіжних виконавців. Візьмемо якусь новину, приміром про те, що Брітні Спірс підстриглась, додамо фантазії наших редакторів та журналістів, і з цього робитимемо щось смішне. Але найголовніше - це відеокліпи».

 

«Детектор медіа» вже повідомляла, що 15 травня продакшн-студія «Biz-TV» оголосила про запуск цілодобового музичного телеканалу.

 

Наталія  Данькова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду