detector.media
31.05.2007 16:29
«Biz-TV Україна» розпочне цілодобове мовлення у вересні

Вже сьогодні телеканал «Biz-TV Україна» мовить у тестовому режимі, а у вересні планує розпочати цілодобове супутникове мовлення. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор «Biz-TV Україна» Дмитро Рядков. «Дата виходу в ефір варіюється відповідно до технічних проблем, але у вересні точно будемо в ефірі», - запевнив він.

 

Основне програмне наповнення каналу, за словами пана Рядкова, становитимуть «найкращі хіти 80-90-х років». «Ми орієнтуємось на вікову категорію 23-45 років. Молодший вік – це ніша, яку зайняли інші музичні канали», - пояснює головред каналу. Будуть на каналі й музичні новини. «Все найсвіжіше буде в ефірі. Крім цього, в нас знову виходитиме програма «Українська двадцятка». Це програма, яка йшла на «Biz-TV Росія» -  двадцять найсвіжіших і найкращих відеокліпів українських та російських виконавців», - каже Дмитро Рядков. Планується також запуск двох нових інформаційно-аналітичних проектів.

 

«Вони поки що стадії розробки, пілота. Ми спробуємо в цих програмах розкривати злободенні теми українського шоу-бізнесу”, - розповідає пан Рядков. -  Також буде програма про те, як знімаються відеокліпи. Ми розповідатимемо про технічну сторону цього процесу, про те, що відбувалось за кадром, і який виходить відеопродукт. Далі буде  програма «Своя сорочка» – лише українські відеокліпи. Цю програму, можливо, вестимуть зірки українського шоу-бізнесу. Програма «Лапша» буде розповідати дещо вигадані історії про зарубіжних виконавців. Візьмемо якусь новину, приміром про те, що Брітні Спірс підстриглась, додамо фантазії наших редакторів та журналістів, і з цього робитимемо щось смішне. Але найголовніше - це відеокліпи».

 

«Детектор медіа» вже повідомляла, що 15 травня продакшн-студія «Biz-TV» оголосила про запуск цілодобового музичного телеканалу.

 

Наталія  Данькова, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY