На «Інтері» звільнено працівників кіноредакції та кіноанонсів (виправлено)

30 Травня 2007
7574
30 Травня 2007
13:34

На «Інтері» звільнено працівників кіноредакції та кіноанонсів (виправлено)

7574
 На «Інтері» звільнено працівників кіноредакції та кіноанонсів (виправлено)

На «Інтері» звільнено низку працівників: значну частину колективу кіноредакції та групи кіноанонсів, декількох операторів та  частину програмної служби. Про це «Детектор медіа» стало відомо з джерел на каналі.

 

Зокрема, звільнено працівника кіноредакції Катерину Шандибіну, режисерів Руслана Красного, Валерія Колесника та Світлану Бойко, редактора Тетяну Василяку. Після виходу з декретної відпустки, за словами джерела, буде звільнена старший редактор Оксана Руденко.

 

Про майбутнє скорочення працівникам повідомили 7 травня, мотивувавши це рішення новим штатним розкладом. Їм, як і працівникам інформаційно-аналітичної служби, запропонували або звільнитись за згодою сторін, або працювати до 1 серпня і бути звільненими за статтею. Раніше, за словами джерела «ТК», в розмовах з колективом кіноредакції представники топ-менеджменту обіцяли, що скорочень не буде, але частину працівників переведуть на інші канали медіагрупи «Інтера».

 

У відділі кадрів «Інтера» коментувати причини скорочення відмовились.

 

Як уже повідомляла «ТК», 5 травня у складі правління і наглядової ради АТЗТ «УНТК» (оператор каналу «Інтер») відбулися зміни. До правління було введено нового фіндиректора Віктора Павленка, а на пост голови наглядової ради повернувся мажоритарний акціонер «УНТК» Валерій Хорошковський. Нагадаємо, він покинув цей пост 11 грудня 2006 року у звязку з призначенням на посаду Першого заступника Секретаря Ради Національної безпеки і оборони України. 16 травня Президент України Віктор Ющенко звільнив Валерія Хорошковського з посади в РНБОУ за його власним бажанням.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду