detector.media
27.04.2007 18:03
Кабмін затвердив план заходів щодо виконання Державної програми інформування з питань євроатлантичної інтеграції

Двадцять шостого квітня 2007 року Кабінет Міністрів України видав Розпорядження № 230-р «Про затвердження плану заходів щодо виконання у 2007 році Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2004-2007 роки».

Розпорядженням доручається Держкомтелерадіо, МЗС та іншим центральним органам виконавчої влади протягом року забезпечити електронні засоби масової інформації повідомленнями про стан, перспективи, заходи та події в рамках співробітництва України з НАТО, а також про діяльність НАТО. Також вказані органи мають забезпечити друковані ЗМІ матеріалами про здійснення заходів, спрямованих на реалізацію заходів, спрямованих на реалізацію політики у сфері євроатлантичної інтеграції, та з питань співробітництва України з НАТО.

Крім того, документом передбачено висвітлення низки заходів пов’язаних із євроатлантичною інтеграцію. Серед них висвітлення командно-штабних навчань "Раф енд Реді 2007", продовження роботи прес-клубу з питань євроатлантичної прес-центрі Укрінформу та видання вісника за матеріалами проведених у прес-клубі заходів тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY