Олександр Колодій більше не вестиме «Подробности»?

14 Травня 2007
7357
14 Травня 2007
17:45

Олександр Колодій більше не вестиме «Подробности»?

7357
Олександр Колодій більше не вестиме «Подробности»?

Як стало відомо «ТК» з джерел у ТОВ «НІС», ведучий Олександр Колодій більше не вестиме інформаційну програму «Подробности». За непідтвердженою інформацію, замість Олександра, який написав заяву про звільнення (або, згідно з іншими джерелами, був звільнений наказом директора), у цей тиждень в ефірі працюватиме Руслан Сенічкін. «ТК» поки що не вдалося зясувати, чи виходитиме надалі програма «Подробности из первых уст», яку також вів Олександр Колодій, і хто буде її ведучим.

 

Раніше прес-служба каналу повідомляла, що Олександр Колодій і Ганна Гомонай вестимуть «Подробности», чергуючись щотижня.

 

На жаль, отримати коментар від самого Олександра «ТК» не вдалося – кілька разів він послався на відсутність часу, після чого перестав відповідати на дзвінки. Не змогла надати відповідь і прес-служба каналу, а директор ТОВ «НІС» Антон Нікітін відмовляється відповідати на запитання «Детектор медіа» в принципі. Незважаючи на це, «ТК» сподівається все-таки отримати офіційну інформацію про причини звільнення Олександра Колодія та імя людини, яка його замінить.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7357
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду