Уже кількадесят працівників ІАС каналу «Інтер» написали заяви про звільнення

2 Травня 2007
9347
2 Травня 2007
14:30

Уже кількадесят працівників ІАС каналу «Інтер» написали заяви про звільнення

9347
 Уже кількадесят працівників ІАС каналу «Інтер» написали заяви про звільнення

Як уже повідомляла «Детектор медіа», 28 квітня на зборах за участю керівництва каналу «Інтер» колективу інформаційно-аналітичної служби було оголошено, що 17 травня цей підрозділ у складі АТЗТ «УНТК» буде ліквідовано. Відтепер новини для «Інтера» і К1 вироблятиме ТОВ «НІС». Більшості працівників ІАС «Інтера» було запропоновано написати заяви про звільнення за згодою сторін. У цьому разі їм буде виплачено грошову компенсацію в сумі трьох окладів та відшкодування за невикористані відпустки.

 

За останні дні, як повідомила «ТК» кореспондент «Інтера» Марина Сорока, такі заяви підписали кількадесят осіб. Серед них ведучі Лариса Губіна, Світлана Леонтьєва, Лук’ян Сельський, Олег Дейнека, Ігор Пупков, ведучий і керівник ранкового блоку новин Максим Равреба, заступник шеф-редактора Тарас Говдя, журналісти Леся Гонта, Юлія Калявіна, Анастасія Образцова, Надія Стешенко-Григор’єва, Ольга Рєка, Сергій Дойко, Марина Сорока та інші.

 

Перелік «інтерівців», що звільнилися, можна побачити на форумі «ТК», де триває обговорення ситуації на каналі.

 

Працівники, які не погоджуються на звільнення за згодою сторін, 17 травня отримають офіційне повідомлення про ліквідацію ІАС у складі «УНТК». Перебуваючи на робочому місці з 9.00 до 18.00, вони можуть ще 2 місяці отримувати зарплатню у розмірі 70% окладу, після чого будуть звільнені за скороченням. Запрошення на роботу в ТОВ «НІС» отримали лише декілька журналістів, режисерів та операторів ІАС.

 

4 травня о 17.00 у кафе «Зелений мис» відбудеться прощальна вечірка ІАС «Інтера», на яку запрошені всі працівники каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду