Долганов вступився за дружину, суддю КС Сюзанну Станік, і обіцяє оприлюднити компромат на Наливайченка

17 Квітня 2007
14361
17 Квітня 2007
12:30

Долганов вступився за дружину, суддю КС Сюзанну Станік, і обіцяє оприлюднити компромат на Наливайченка

14361
Долганов вступився за дружину, суддю КС Сюзанну Станік, і обіцяє оприлюднити компромат на Наливайченка

«Я не збираюся захищати свою дружину, суддю Конституційного суду Сюзанну Станик, на яку вилив відро бруду і брехливих звинувачень високий київський чиновник. Вона в змозі сама захистити власну честь і гідність, а правоохоронні органи, поза сумнівом, оцінять вчорашні зізнання в. о. начальника СБУ Валентина Наливайченка. Ідеться про інше, - заявив чоловік заступника голови Конституційного суду, журналіст Вадим Долганов. – Я маю в своєму розпорядженні достовірні дані, що автор «сенсації» про «мільйонні доходи» Сюзанни Станик, Валентин Наливайченко – пропащий кагебешний провокатор. І зараз, у демократичній державі, він діє так, як вчили його в радянській охранці. Мій матеріал на цю тему найближчого дня з'явиться в одному з незалежних іноземних ЗМІ».

«Валентина Наливайченка було завербовано КДБ, за моїми даними, ще в роки його студентства на філологічному факультеті Київського державного університету. Його власноручна заява, доноси на студентів і викладачів збереглися дотепер. І я зможу показати й довести, що українською спецслужбою нині керує агент-кагебіст. Більше того, в офіційних біографіях Наливайченка сором’язливо замовчує про чотири роки своєї «ратної служби», з 1990 по 1994-ій. Про це також ітиметься в моєму журналістському розслідуванні. «Лицарю Дзержинського» Наливайченку є що приховувати від українського народу і правосуддя. Цей хлопець доклав чимало зусиль у боротьбі з українськими демократами. Йому також вдалося обійти, пересидівши «під дахом» в МЗС, указ попереднього Президента України про декагебізацію Служби безпеки. Усе це змушує задуматися: кому вигідна нинішня дестабілізація в незалежній Україні? І під чию сопілку танцює нинішній Президент?», - сказав Вадим Долганов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду