BBC America запроваджує оригінальну побудову сітки мовлення

16 Квітня 2007
11363
16 Квітня 2007
13:17

BBC America запроваджує оригінальну побудову сітки мовлення

11363
BBC America запроваджує оригінальну побудову сітки мовлення

Американський кабельний канал BBC America розкрив подробиці своєї нової сітки мовлення, в якій буде багато так званих тематичних вечорів, орієнтованих на різні демографічні групи, повідомляє Media Resources Management.

 

Президент ВВС Worldwode America Гарт Ансієр, який почав керувати американським підрозділом ВВС у березні, заявив, що компанія перебуває у процесі повної трансформації і перебудови сітки мовлення.

 

Відтепер ВВС America фокусуватиметься на наданні американській аудиторії сучасних виключно британських програм з особливим акцентом на інформаційному мовленні. Ансієр вирішив перебудвати сітку для того, аби ввести в неї тематичні блоки між 8 і 10 годинами вечора. Один із цих блоків – Murder Mondays – присвячений програмам кримінального характеру. Щовівторка пізній прайм відведено блоку Nitro, орієнтованому на чоловіків. Вечірні тематичні блоки у середу орієнтовані переважно на жінок, четвергові – присвячені видатним особистостям, із програмами за їхньою участю Пятничний вечірній блок знову присвячений темі криміналу. У пізньому ефірі «надприродної суботи», як називають її автори нової сітки, виходитимуть програми Jeckyll i Torchwood. Неділя відтепер буде на каналі днем кінопоказу.

 

Media Business Reports (Media Resources Management)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду