Advertorial: «Кінофорум Україна - 2007»

13 Квітня 2007
16039
13 Квітня 2007
16:18

Advertorial: «Кінофорум Україна - 2007»

16039
Advertorial: «Кінофорум Україна - 2007»

25-27 квітня 2007 року в Міжнародному Виставковому Центрі та кращих кінотеатрах столиці

 

Дирекція «Кінофоруму України» у 2007 році значно розширює склад учасників, а також тематичне наповнення головного Кінофоруму країни.

 

            У програмі «Кінофоруму Україна - 2007» відбудуться наступні події:

 

IV Міжнародна виставка устаткування і послуг для кінопрокату та кіновиробництва;

IV З'їзд Асоціації кінопрокатників і кинодистрибуторів України (Асоціація сприяння розвитку кінематографу в Україні);

«IV Національна премія кінобізнесу України»;

«Кінокампус» (реально діючий знімальний майданчик);

Форум «Асоціації кінопродюсерів України»;

Фестиваль допрем’єрних показів кінофільмів – очікуваних лідерів касових зборів сезону 2007 року (при залученні кращих кінотеатрів Києва);

Комплекс бізнесів-семінарів і круглих столів з актуальних проблем кінобізнесу;

Комлекс презентацій нових кінопродуктів і технологічних розробок у сфері кінопрокату та кіновиробництва.

 

Активна багаторічна, а головне, продуктивна робота компанії «Кінофорум України» здобула високу міжнародну репутацію і налагодила партнерські відносини з більш ніж 150 компаніями, активними суб'єктами ринку кіноіндустрії, і більш ніж 200 провідними українськими та закордонними ЗМІ.

 

Успішна реалізація «Кінофоруму України – 2004/2005/2006» і включення українського форуму в графік заходів всесвітньо значимих кіноподій (по мережі Show West), активний промоушн українського форуму на найбільших світових форумах кіно («Сінема Експо», Амстердам; «Берлінале», Берлін; «Союзкіноринок і Кіно Експо», Москва), вже підтверджені заявки на участь великих кінофірм  (див. www.kinoforum.com.ua, розділ «Виставка»), дають нам упевненість в успішному та ефективному проведенні «Кінофоруму Україна - 2007».

 

 

Відмінною рисою «Кінофоруму України» є висока насиченість роботи форуму різноплановими кінозаходами. Серед подій «Кінофоруму Україна - 2007» вже заплановані наступні заходи:

           

Компанія «НЕСАТЕК - УКРАЇНА» продемонструє новітнє кінообладнання провідних світових виробників для реалізації повного циклу кіновиробництва від зйомок до готового продукту на безпосередньо «Кінокампусі» форуму. Відвідувачам буде надана унікальна можливість відвідати майстер-класи з відеомонтажу цифрового кіно з використанням останніх інноваційних розробок .

 

Компанія «Кіномедія Едвертайзинг» – провідний оператор реклами в кінотеатрах на українському ринку, яка зараз запускає пілотний проект: тестування цифрової системи показу реклами на великому екрані. Ця система містить певний комплекс переваг порівняно з вже існуючими рішеннями, інформацію про які буде надано на «Кінофорумі Україна – 2007».

 

Компанія «ОПТА» проведе ряд профільних семінарів і презентацій спільно з  компанією «Panasonic», присвячених устаткуванню HD-формату. Відеокамери і аксесуари до них, відеопроектори і сервери для кінотеатрів будуть представлені на стенді компанії «ОПТА». Учасники кінофоруму  зможуть особисто випробувати їх у роботі, послухати коментарі фахівців  щодо особливостей експлуатації. Цього року компанія

«Panasonic» зробила безпрецедентний крок - уперше відкрито заявила про свої перспективні розробки та плани на найближчі роки, які будуть презентовані на «Кінофорумі України – 2007».

 

Компанія «Техника Днепр» - лідер українського ринку щодо оснащення барів у кінотеатрах, на «Кінофорумі України – 2007» представить кілька новинок для кінотеатрів. Зокрема, на стенді компанії  будуть представлені брендові паперові стаканчики й пакети для попкорну до прем'єрних показів наступних фільмів: «ПІРАТИ КАРИБСЬКОГО МОРЯ-2», «ШРЕК-3», «ЛЮДИНА-ПАВУК» тощо, сувенірна продукція – іграшкові  герої  блокбастерів, які сприяють збільшенню продажу квитків  на 10-15%, мексиканські кукурудзяні чіпси «NACHOS» та різні гострі соуси до цих чіпсів, а також багато інших новинок.

 

Компанія «Невафільм» вперше в Україні проведе повномасштабну презентацію показів кінофільмів в 3D-проекції.

 

Компанія «Revolutionrent» презентує найновіший комплекс послуг щодо реалізації постпродакшена  у виробництві кінофільмів.

 

Компанія «TimeLine» представить нові технології цифрової реклами у кінотеатрах.

 

Компанія «TicketSoft» готує презентацію «Сучасних систем управління щодо підвищення доходів мультиплексів».

 

Служба кінематографії України представить проект популяризації українського кінопродукту в кінопрокаті –  «Український кіножурнал».

 

Агентство «Інтера» представить останні дослідження щодо ефективності «product placement» у кіно. Спеціалісти агентства оприлюднять варіанти найбільш ефективних засобів та методик
«product placement».

 

Компанія «Деловая Киевская Русь» – самостійне відгалуження великої російської компанії «Деловая Русь» - активно виходить на ринок України з комплексом послуг щодо оснащення фойє та барів кінотеатрів, готує презентацію нової ідеології партнерських відносин.

 

Неабияку активність на «Кінофорумі України – 2007»  продемонструють великі державні українські кіностудії Національна кіностудія ім. О. Довженка, Одеська кіностудія та Ялтинська кіностудія.

 

Асоціація «Сприяння розвитку кінематографу в Україні» представить новий план співпраці з державними органами влади з метою максимально зменшити рівень конфліктів щодо приватного кінопрокату та позиції державних установ.

 

«Асоціація продюсерів України»  представить на власному форумі спеціальну програму впровадження нових моделей продюсерського кіно в Україні, а також проект формування «Оскарівського комітету в Україні».

 

Компанія «Apple IMC» буде презентувати проект «Final CU+», у якому йдеться про нові підходи щодо монтажу кінопродукту на базі «Apple».

 

Компанія «КіноСвіт» представить кіноспільноті огляд українського ринку кінотеатрів, його розвиток та динаміку за результатами 2006 року.

 

 

Також у програмі «Кінофоруму України – 2007» буде представлено широкий та яскравий комплекс творчих заходів, інформацію про які буде подано у Прес-релізі №2.

 

 

За місяць до відкриття «Кінофоруму Україна - 2007» вже подали заявки на свою участь у форумі  82 фірми (активна робота – office-box, презентації, семінари, акредитації і спеціальні події), і динаміка щоденно зростає.

 

«Кінофорум Україна», враховуючи його масштаб, склад і спектр учасників, безумовно, є найбільшою подією кінобізнесу України, що здійснює реальний позитивний вплив на розвиток української кіноіндустрії та міжнародної співпраці у кіно.

 

Акредитація ЗМІ на заходи «Кінофоруму України – 2007»

за телефонами:

/044/ 425 05 67,  /098/ 958 44 64;

або e-mail: pr@vavilon.kiev.ua

 

 

 

З питань участі у «Кінофорумі України – 2007»

звертайтеся за телефонами:

/044/ 454 18 44, /050/ 446 55 32;

або e-mail: info@kinoforum.com.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16039
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду