detector.media
13.04.2007 16:18
Advertorial: «Кінофорум Україна - 2007»

25-27 квітня 2007 року в Міжнародному Виставковому Центрі та кращих кінотеатрах столиці

 

Дирекція «Кінофоруму України» у 2007 році значно розширює склад учасників, а також тематичне наповнення головного Кінофоруму країни.

 

            У програмі «Кінофоруму Україна - 2007» відбудуться наступні події:

 

IV Міжнародна виставка устаткування і послуг для кінопрокату та кіновиробництва;

IV З'їзд Асоціації кінопрокатників і кинодистрибуторів України (Асоціація сприяння розвитку кінематографу в Україні);

«IV Національна премія кінобізнесу України»;

«Кінокампус» (реально діючий знімальний майданчик);

Форум «Асоціації кінопродюсерів України»;

Фестиваль допрем’єрних показів кінофільмів – очікуваних лідерів касових зборів сезону 2007 року (при залученні кращих кінотеатрів Києва);

Комплекс бізнесів-семінарів і круглих столів з актуальних проблем кінобізнесу;

Комлекс презентацій нових кінопродуктів і технологічних розробок у сфері кінопрокату та кіновиробництва.

 

Активна багаторічна, а головне, продуктивна робота компанії «Кінофорум України» здобула високу міжнародну репутацію і налагодила партнерські відносини з більш ніж 150 компаніями, активними суб'єктами ринку кіноіндустрії, і більш ніж 200 провідними українськими та закордонними ЗМІ.

 

Успішна реалізація «Кінофоруму України – 2004/2005/2006» і включення українського форуму в графік заходів всесвітньо значимих кіноподій (по мережі Show West), активний промоушн українського форуму на найбільших світових форумах кіно («Сінема Експо», Амстердам; «Берлінале», Берлін; «Союзкіноринок і Кіно Експо», Москва), вже підтверджені заявки на участь великих кінофірм  (див. www.kinoforum.com.ua, розділ «Виставка»), дають нам упевненість в успішному та ефективному проведенні «Кінофоруму Україна - 2007».

 

 

Відмінною рисою «Кінофоруму України» є висока насиченість роботи форуму різноплановими кінозаходами. Серед подій «Кінофоруму Україна - 2007» вже заплановані наступні заходи:

           

Компанія «НЕСАТЕК - УКРАЇНА» продемонструє новітнє кінообладнання провідних світових виробників для реалізації повного циклу кіновиробництва від зйомок до готового продукту на безпосередньо «Кінокампусі» форуму. Відвідувачам буде надана унікальна можливість відвідати майстер-класи з відеомонтажу цифрового кіно з використанням останніх інноваційних розробок .

 

Компанія «Кіномедія Едвертайзинг» – провідний оператор реклами в кінотеатрах на українському ринку, яка зараз запускає пілотний проект: тестування цифрової системи показу реклами на великому екрані. Ця система містить певний комплекс переваг порівняно з вже існуючими рішеннями, інформацію про які буде надано на «Кінофорумі Україна – 2007».

 

Компанія «ОПТА» проведе ряд профільних семінарів і презентацій спільно з  компанією «Panasonic», присвячених устаткуванню HD-формату. Відеокамери і аксесуари до них, відеопроектори і сервери для кінотеатрів будуть представлені на стенді компанії «ОПТА». Учасники кінофоруму  зможуть особисто випробувати їх у роботі, послухати коментарі фахівців  щодо особливостей експлуатації. Цього року компанія

«Panasonic» зробила безпрецедентний крок - уперше відкрито заявила про свої перспективні розробки та плани на найближчі роки, які будуть презентовані на «Кінофорумі України – 2007».

 

Компанія «Техника Днепр» - лідер українського ринку щодо оснащення барів у кінотеатрах, на «Кінофорумі України – 2007» представить кілька новинок для кінотеатрів. Зокрема, на стенді компанії  будуть представлені брендові паперові стаканчики й пакети для попкорну до прем'єрних показів наступних фільмів: «ПІРАТИ КАРИБСЬКОГО МОРЯ-2», «ШРЕК-3», «ЛЮДИНА-ПАВУК» тощо, сувенірна продукція – іграшкові  герої  блокбастерів, які сприяють збільшенню продажу квитків  на 10-15%, мексиканські кукурудзяні чіпси «NACHOS» та різні гострі соуси до цих чіпсів, а також багато інших новинок.

 

Компанія «Невафільм» вперше в Україні проведе повномасштабну презентацію показів кінофільмів в 3D-проекції.

 

Компанія «Revolutionrent» презентує найновіший комплекс послуг щодо реалізації постпродакшена  у виробництві кінофільмів.

 

Компанія «TimeLine» представить нові технології цифрової реклами у кінотеатрах.

 

Компанія «TicketSoft» готує презентацію «Сучасних систем управління щодо підвищення доходів мультиплексів».

 

Служба кінематографії України представить проект популяризації українського кінопродукту в кінопрокаті –  «Український кіножурнал».

 

Агентство «Інтера» представить останні дослідження щодо ефективності «product placement» у кіно. Спеціалісти агентства оприлюднять варіанти найбільш ефективних засобів та методик
«product placement».

 

Компанія «Деловая Киевская Русь» – самостійне відгалуження великої російської компанії «Деловая Русь» - активно виходить на ринок України з комплексом послуг щодо оснащення фойє та барів кінотеатрів, готує презентацію нової ідеології партнерських відносин.

 

Неабияку активність на «Кінофорумі України – 2007»  продемонструють великі державні українські кіностудії Національна кіностудія ім. О. Довженка, Одеська кіностудія та Ялтинська кіностудія.

 

Асоціація «Сприяння розвитку кінематографу в Україні» представить новий план співпраці з державними органами влади з метою максимально зменшити рівень конфліктів щодо приватного кінопрокату та позиції державних установ.

 

«Асоціація продюсерів України»  представить на власному форумі спеціальну програму впровадження нових моделей продюсерського кіно в Україні, а також проект формування «Оскарівського комітету в Україні».

 

Компанія «Apple IMC» буде презентувати проект «Final CU+», у якому йдеться про нові підходи щодо монтажу кінопродукту на базі «Apple».

 

Компанія «КіноСвіт» представить кіноспільноті огляд українського ринку кінотеатрів, його розвиток та динаміку за результатами 2006 року.

 

 

Також у програмі «Кінофоруму України – 2007» буде представлено широкий та яскравий комплекс творчих заходів, інформацію про які буде подано у Прес-релізі №2.

 

 

За місяць до відкриття «Кінофоруму Україна - 2007» вже подали заявки на свою участь у форумі  82 фірми (активна робота – office-box, презентації, семінари, акредитації і спеціальні події), і динаміка щоденно зростає.

 

«Кінофорум Україна», враховуючи його масштаб, склад і спектр учасників, безумовно, є найбільшою подією кінобізнесу України, що здійснює реальний позитивний вплив на розвиток української кіноіндустрії та міжнародної співпраці у кіно.

 

Акредитація ЗМІ на заходи «Кінофоруму України – 2007»

за телефонами:

/044/ 425 05 67,  /098/ 958 44 64;

або e-mail: pr@vavilon.kiev.ua

 

 

 

З питань участі у «Кінофорумі України – 2007»

звертайтеся за телефонами:

/044/ 454 18 44, /050/ 446 55 32;

або e-mail: info@kinoforum.com.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY