На 5 каналі триває марафон «Український вибір»

3 Квітня 2007
12910
3 Квітня 2007
15:57

На 5 каналі триває марафон «Український вибір»

12910
На 5 каналі триває марафон «Український вибір»

Учора, починаючи з 18.00, в очікуванні рішення Президента щодо долі Парламенту, 5 канал перейшов у режим марафону, з тим, щоб у максимально розширеному форматі інформувати глядачів про усі подробиці останніх політичних подій.  

У прямому ефірі П’ятого транслювалися у повному обсязі заява В.Ющенка, екстренне засідання Верховної Ради, виступ представників опозиції на майдані Незалежності та позачергове засідання Кабінету Міністрів. Була збільшена кількість вечірніх підсумкових студій «Нового часу» та «Часу», в яких ведучі каналу разом з гостями коментували останні новини.  

Як повыдомляэ прес-служба каналу, наразі марафон «Український вибір» на 5 каналі триває. Хронометраж щогодинних випусків новин збільшено за рахунок тимчасової відмови від окремих блоків «Часу регіонів» та «Часу-світу». Здійснюються прямі включення з детальними повідомленнями кореспондентів П’ятого, які постійно перебувають на місцях, де відбуваються головні події.  

З 14.30 почала працювати студія «Нового часу», надаючи можливість висловити свої думки у прямому ефірі представникам різних політичних сил, урядовцям, політологам тощо. З 21.00 години естафету підхоплює підсумкова інформаційно-аналітична програма «Час». 

За задумом, телемарафон на П’ятому має продовжуватися до моменту розв’язання політичної кризи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12910
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду